Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Τι αποκάλυψε το κινητό του πιλότου - Όλες οι κινήσεις του λίγο πριν σκοτώσει την Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Τι αποκάλυψε το κινητό του πιλότου – Όλες οι κινήσεις του λίγο πριν σκοτώσει την Καρολάιν

Τα δεδομένα που ανέκτησε η αστυνομία από το κινητό του, αποκαλύπτουν με κάθε λεπτομέρεια πώς χρησιμοποιούσε τη συσκευή του ο 32χρονος πιλότος τη μοιραία νύχτα, που αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του

Ισχυρό σοκ προκαλεί κάθε λεπτομέρεια που έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την αποτρόπαια δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Οι κινήσεις του πιλότου, ο τρόπος που σκηνοθέτησε το ειδεχθές έγκλημα που ομολόγησε, προκαλούν αίσθηση στην κοινή γνώμη.

Μια από τις τελευταίες πληροφορίες που αποκάλυψαν οι αρχές, έχει να κάνει με το τι έκανε ο πιλότος τα τελευταία λεπτά πριν τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 10η Μαΐου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πέρασε 17 λεπτά στο σαλόνι του σπιτιού της οικογένειας, χαζεύοντας στο κινητό του, προφανώς σχεδιάζοντας τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του.

Τα δεδομένα που ανέκτησε η αστυνομία από το κινητό του, αποκαλύπτουν με κάθε λεπτομέρεια πώς χρησιμοποιούσε τη συσκευή του ο 32χρονος πιλότος τη μοιραία νύχτα, που αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του.

Τι έκανε με το κινητό του

00:18 Είσοδος στο 9gag
00:22 Είσοδος στην εταιρεία όπου εργάζεται
00:24 Είσοδος σε ενημερωτική ιστοσελίδα – Ανάγνωση για «δράκο της Ν. Σμύρνης» – Άνοιγμα σχετικού βίντεο
00:35 Παρακολούθηση βίντεο με φίδι στο facebook
00:38 Άνοδος δύο ορόφων
00:52 54 Βήματα
01:15 Φόρτιση κινητού
01:25 Ενεργοποίηση ξυπνητηριού
02:30 Ξεκλείδωμα κινητού – Είσοδος στα sms
02:31 Κλείδωμα κινητού
04:24 Εκτός λειτουργίας φόρτισης

Τα μηνύματα του πιλότου

Στο Live News του MEGA, αποκαλύφθηκαν τα μηνύματα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Τι έγραψε για το σκίτσο: «Είναι στοιχείο της έρευνας και η αστυνομία μου ζήτησε να μην αναφέρω κάτι. Για το DNA των δραστών, δεν ξέρω επίσημα αν έχει βρεθεί, αλλά θα μου έκανε και πολύ μεγάλη εντύπωση αν έβρισκαν DNA ή αποτυπώματα από τρία άτομα με γάντια και full face μηχανής. Εκτός αν έβγαλαν τις μάσκες καθώς έψαχναν το σπίτι, αλλιώς δεν ξέρω με ποιον τρόπο να αφήσει κάποιος σάλιο ή τρίχες ή κάτι τέτοιο. Μακάρι να έκαναν τέτοιο λάθος. Βίντεο με αυτοκίνητο δεν έχω δει, γιατί γενικά δεν βλέπω και δεν διαβάζω τίποτα, μόνο με την αστυνομία μιλάω. Όποτε δεν ξέρω αν ευσταθούν».

Τι είπε για την «ψυχολόγο»: «Η εμπλοκή της στην υπόθεση ήταν από την αρχή χωρίς νόημα, γιατί απλά δεν έχει καμία σύνδεση με τη ληστεία το αν βλέπαμε πριν 8 μήνες ψυχολόγο ή όχι. Όπως και το τι πτυχίο έχει, πάλι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συνέβη. Βγήκαν 100 σενάρια και άρθρα επί άρθρων για μάρτυρα «κλειδί» που θα ανοίξει την έρευνα και μετά από 2-3 βδομάδας την προσέγγισαν κάποιοι δημοσιογράφοι και τη ρώτησαν τι είναι αλήθεια από τα σενάρια αυτά. Και εκείνη απλά απάντησε ότι ένα αγαπημένο ζευγάρι ήρθε μετά την εγκυμοσύνη για συμβουλές. Όλο το υπόλοιπο μετά από αυτό δεν έχει σχέση με την έρευνα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024