Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Βόσσου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια

Σοφία Βόσσου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η Σοφία Βόσσου μετά από ατύχημα που είχε

Ατυχώς κατέληξαν οι διακοπές της Σοφίας Βόσσου, η οποία βρέθηκε στη Σαλαμίνα.

Η τραγουδίστρια συγκεκριμένα, μεταφέρθηκε άρον – άρον στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε.

Ειδικότερα, η ίδια βρισκόταν για διακοπές στη Σαλαμίνα και ξαφνικά  έπεσε έξω από το σπίτι  που έμενε μόνη της με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της πολύ άσχημα. Αμέσως  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr  η Σοφία Βόσσου που είχε επανέλθει μετά από το πρόβλημα υγείας που τη ταλαιπωρούσε, θα χειρουργηθεί άμεσα.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα η Σοφία Βόσσου είχε μιλήσει για την περιπέτεια με την υγεία της και τις πολύ δύσκολες στιγμές που είχε βιώσει.

Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της, κατά την οποία έχασε πάρα πολλά κιλά, και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

 «Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού και έφτασα 37 κιλά. Δεν μπορούσα να φάω. Με τρέφανε με παρεντερικές, είναι ένας σάκος που έχει τροφή, στο βάζουν στο λαιμό με φλέβα, για να μπορέσω να φάω, γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του.

Κάποιοι συνάδελφοι μου στάθηκαν πάρα πολύ. Η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση και θέλω να τους πω ευχαριστώ. Εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και πολύ μεγάλη κακία. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τόση μεγάλη κακία. Κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο ανεγκέφαλοι. Βλέπουν έναν άρρωστο άνθρωπο που προσπαθεί να πιαστεί από κάπου, να δώσει τη μάχη του, να ευχαριστήσει τον κόσμο και το τι λέγανε από κάτω δεν λέγεται…

Τώρα είμαι 51 κιλά. Πάω για τα 57 κιλά που είναι τα κανονικά. Τρώω ό,τι βρω, να κάτι μπεργκεράρες. Η περιπέτεια της υγείας μου δεν είχε καμία σχέση με την επέμβαση που έκανα παλιά», ανέφερε η Σοφία Βόσσου.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024