Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Βρέφος 3 μηνών με κατάξανθα και μακριά μαλλιά μοιάζει απίστευτα με τον Μπόρις Τζόνσον

Βρετανία: Βρέφος 3 μηνών με κατάξανθα και μακριά μαλλιά μοιάζει απίστευτα με τον Μπόρις Τζόνσον

Περαστικοί, σταματούν τους γονείς του στο δρόμο, σχολιάζοντας την εμφάνιση του μικρού.

Είναι μόλις τριών μηνών και ήδη είναι celebrity καθώς είναι «φτυστός» ο… Μπόρις Τζόνσον.

O μικρός Ντέιβιντ, από το Σάρεϊ της Βρετανίας, έχει εντυπωσιακά ξανθά μαλλιά, μακριά και πυκνά, πολλά περισσότερα από μωρά μεγαλύτερης ηλικίας και πολύ διαφορετικά από τα σκούρα μαλλιά των γονιών του.

Η ομοιότητα με τον Βρετανό πρωθυπουργό εντοπίστηκε αμέσως από νοσοκόμες όταν ο Ντέιβντ γεννήθηκε την 1η Μαρτίου.

Μάλιστα, ξένοι σταματούν τους γονείς του στο δρόμο, σχολιάζοντας την εμφάνιση του μικρού.

Η μητέρα του Τατιάνα Ντορονίνα,  σύμφωνα με την Daily Mail, δήλωσε:  «Ο Ντέιβιντ είναι σαν διασημότητα. Όλοι κυριολεκτικά τρελαίνονται με την εμφάνισή του. Όλοι τον συγκρίνουν με τον Μπόρις Τζόνσον αμέσως μόλις τον δουν».

Ο Ντέιβιντ γεννήθηκε μετά την 40η εβδομάδα της κύησης με βάρος 4,3 κιλά αλλά η πρώτη σκέψη της μητέρας του ήταν τα μαλλιά του.

«Το ήξερα ότι ήταν ένα μεγάλο μωρό, αλλά μόλις είδα τα μαλλιά του, είπα: ‘Πώς γίνεται να είναι τόσο ξανθά;’. Μόνο αφότου τον έπλυναν οι νοσοκόμες, κατάλαβα πόσα μαλλιά είχε. Σοκαρίστηκαν, αλλά κάθε νοσηλεύτρια που τον έβλεπε έλεγε το ίδιο πράγμα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσα μαλλιά είχε. Είναι ένας μίνι Μπόρις Τζόνσον, του μοιάζει πάρα πολύ».

Ακούγοντας από όλους πόσο πολύ μοιάζει στον Μπόρις Τζόνσον, ο πατέρας του, ο 43χρονος Ρουσλάν πρότεινε να του δώσουν το όνομα του Βρετανού πρωθυπουργού, αλλά η 35χρονη μητέρα του αρνήθηκε. Όπως είπε: «Δεν χρειαζόταν να τον πούμε Μπόρις επειδή η ομοιότητα είναι τόσο προφανής, που θα ήταν τρομακτικό».

Τελικά, αποφάσισαν να του δώσουν το όνομα Ντέιβιντ.

H μητέρα του έχει φτιάξει μάλιστα έναν λογαριασμό στο Instagram για τον γιο της, γράφοντας αστειευόμενη στο προφίλ του: «Δεν είναι ο γιος του Μπόρις Τζόνσον». Όπως λέει: «Δεν με πειράζει η σύγκριση με τον Βρετανό πρωθυπουργό. Το ξέρω πως ο κόσμος αυτό σκέφτεται όταν τον βλέπει. Ελπίζω να μην πειράζει τον Μπόρις Τζόνσον».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Αγγλία και μετά από μόλις 3 μήνες σχέσης, ο Ρουσλάν έκανε πρόταση γάμου στην Τατιάνα και παντρεύτηκαν τελικά 6 μήνες μετά το πρώτο τους ραντεβού. Και οι δύο γονείς του μικρού έχουν σκούρα μαλλιά και σοκαρίστηκαν όταν ο γιος τους γεννήθηκε κατάξανθος.

Η Τατιάνα, πρώην μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια είπε: «Νομίζω ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να σκέφτονται ότι δεν είναι δικό μου μωρό». Όσο για τον σύζυγό της, που εργάζεται στις κατασκευές, πρόσθεσε: «Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Και οι δύο ρωτήσαμε τις οικογένειές μας για να μάθουμε από πού πήρε τα γονίδια αυτά. Είμαστε και οι δύο σκουρόχρωμοι, αλλά ο Ντέιβιντ είναι ανοιχτόχρωμος και με μπλε μάτια. Κανένας από τις δύο οικογένειες δεν έχει ξανθά μαλλιά, μόνο η μητέρα μου γεννήθηκε με ξανθά μαλλιά, οπότε ίσως να το πήρε από εκείνη».

Η Τατιάνα ανέφερε: «Είχα ένα όνειρο ότι το μωρό θα ήταν ξανθό, αλλά νόμιζα ότι ήταν τρελό γιατί έχουμε και οι δύο σκούρα μαλλιά. Ο σύζυγός μου αστειεύτηκε ότι ευτυχώς που τον συνέλαβα κατά τη διάρκεια του lockdown, επειδή δεν μοιάζει καθόλου με μας».

Η ίδια, αναφέρει ότι προς το παρόν δεν σκέφτεται να κόψει τα μαλλιά του γιου της. «Ελπίζω πως τα μαλλιά του θα τον κάνουν να ξεχωρίσει. Θα ήθελα να μπει σε ένα πρακτορείο μοντέλων για μωρά και να δούμε πού θα μας οδηγήσει αυτή η περιπέτεια», συμπληρώνει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024