Ολοκληρώθηκαν ο δεύτερος και ο τρίτος όμιλος του Euro 2020.
Στον δεύτερο όμιλο το Βέλγιο επικράτησε με 2-0 της Φινλανδίας και σφράγισε την πρώτη θέση με 9 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, ενώ η Δανία διέλυσε με 4-1 τη Ρωσία και πέρασε ως δεύτερη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Στον τρίτο όμιλο η Ολλανδία επικράτησε 3-0 της Βόρειας Μακεδονία και με «τρία στα τρία» τερμάτισε στην πρώτη θέση, ενώ στη δεύτερη βρέθηκε η Αυστρία, που νίκησε με 1-0 την Ουκρανία.
Την Τρίτη (22/6) θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια του τέταρτου ομίλου, με την Κροατία στις 22:00 να αντιμετωπίζει την Σκωτία, ενώ την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και το Τσεχία-Αγγλία.
«Ντρίμπλα» ή ειλικρινή απάντηση; Ο Κάρλο Αντσελότι απάντησε αυθόρμητα σε δύο οπαδούς της Εθνικής Βραζιλίας για το αν θα καλέσει στο προσεχές Μουντιάλ τον Νεϊμάρ.
Ο Λανουά τον βαθμολόγησε στο Conferece League, ενώ ο Πορτογάλος παραδέχθηκε ότι έχει κόντρα με τον Σότσα μετά από ματς Champions League! Ο Σότσα σφύριξε πολλά ντέρμπι στην Ιταλία