Όλα είναι έτοιμα για το ντεμπούτο του Εντέν Αζάρ στην 11αδα το Βελγίου. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεκινήσει από το πρώτο λεπτό εναντίον της Φινλανδίας:
«Δεν ξέρω αν θα παίξω για ενενήντα λεπτά. θα δούμε πώς θα προχωρήσει το παιχνίδι και πώς εγώ θα νιώσω. Δεν νομίζω ότι είμαι 100%, έτοιμος αλλά νομίζω ότι είμαι έτοιμος να ξεκινήσω. Ποτέ δεν αμφισβήτησα τις δυνατότητές μου.
Έχω τραυματίσει τον αστράγαλο μου τρεις φορές. Ίσως να μην είμαι ο ίδιος με πριν από δέκα χρόνια , αλλά ξέρω τι μπορώ να κάνω αν είμαι σε καλή κατάσταση. Περιμένω να μπορέσω να το αποδείξω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βέλγος σούπερ σταρ ο οποίος έχει αφήσει μεγάλες υποσχέσεις με τις δύο πολύ καλές του εμφανίσεις απέναντι σε Ρωσία και Δανία.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.