
Αποχαιρέτησε τη Ζάλγκιρις ο Γουόκαπ
Ο Τόμας Γουόκαπ με μήνυμα του στα σόσιαλ μίντια αποχαιρέτησε τον οργανισμό της Ζάλγκιρις Κάουνας.
Ο Τόμας Γουόκαπ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας του στη Λιθουανία και τη Ζάλγκιρις.
Ο Αμερικανός γκαρντ είχε δεθεί τόσο με τους ανθρώπους του κλαμπ, όσο και με τους οπαδούς, φροντίζοντας μέσω ανάρτησης του στα σόσιαλ μίντια να ευχαριστήσει τους πάντες για τον καιρό που πέρασε στο Κάουνας.
Η ανάρτηση του Τόμας Γουόκαπ:
«Τρία απίστευτα χρόνια στο Κάουνας. Δύο Κύπελλα, τρία Πρωταθλήματα, «οκτάδα» στη Euroleague. Η Ζάλγκιρις μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω ποιος είμαι στη μεγαλύτερη λίγκα της Ευρώπης. Θα είμαι πάντα ευγνώμον για αυτό.
Ευχαριστώ τους οπαδούς, που είναι από τους καλύτερους της Ευρώπης! Πραγματικά κάνατε το γήπεδο ξεχωριστό. Ευχαριστώ τους προπονητές και τη διοίκηση που έμειναν πιστοί σε μένα όταν δεν άξιζα την εμπιστοσύνη τους.
Και πιο πολύ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με υποδέχθηκαν στην οικογένεια της Ζάλγκιρις. Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια έκανα φιλίες που θα κρατήσουν για πάντα, περισσότερο από όσο θα αγωνίζομαι».
- Μετράει αγωγές η Κάιλι Τζένερ – Ακόμη μία οικιακή βοηθός καταγγέλλει κακομεταχείριση
- Διάβασμα, συζητήσεις, ακαταστασία: Οι συνήθειες που δείχνουν υψηλό IQ
- Η μάχη των μεταγωγικών: C-130 και C-390 ανταγωνίζονται για την κατάκτηση των ελληνικών αιθέρων
- Η ερωτική χημεία των Τζένιφερ Λόπεζ και Μπρετ Γκόλντσταϊν στην οθόνη
- Δημογραφικό: Ραγδαία ανατροπή της κρίσιμης αναλογίας εργαζομένων προς συνταξιούχους
- Κομισιόν: Άμεση στήριξη επιχειρήσεων που πλήττονται περισσότερο από την κρίση





