Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Μωραΐτης: Το σχόλιο στο Twitter που προκάλεσε την αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη

Νίκος Μωραΐτης: Το σχόλιο στο Twitter που προκάλεσε την αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη

«Η θέση της σε κανάλι εξασφαλισμένη για την επόμενη σεζόν», σημείωσε, μεταξύ άλλων ο πρώτος.

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Νίκο Μωραΐτη και την Μαίρη Συνατσάκη, με αφορμή κάποια σχόλια του πρώτου στο Twitter. Συγκεκριμένα, ο στιχουργός σχολίασε αρνητικά την παρουσία της Λίνας Μενδώνη και της Άννας Παναγιωταρέα, στην επίδειξη του οίκου Dior που έγινε στο Καλλιμάρμαρο, και η γνωστή influencer έσπευσε να δώσει τη δική της απάντηση.

Ο Νίκος Μωραΐτης σχολίασε την παρουσία της υπουργού Πολιτισμού και της δημοσιογράφου στην επίδειξη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η Μενδώνη ντυμένη ψυγείο και πίσω της η Παναγιωταρέα κλινοσκέπασμα σετ με πατερίτσα στην επίδειξη του Dior. Το 1967 στο 2021. Μωρ’ τι ζούμε;».

Το συγκεκριμένο tweet προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες των social media, με τη Μαίρη Συνατσάκη να γράφει: «Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να γίνεσαι τόσο χυδαία προσβλητικός; Να μην έχεις ιδέα πως να ζητήσεις συγγνώμη έστω λίγο σαν να την εννοείς; Ότι νομίζεις πως δεν είσαι σεξιστής επειδή δεν αναφέρθηκες στο φύλο μιας γυναίκας αυτό καθαυτό; Ή ότι όλα αυτά γίνονται για κομματικούς λόγους;».

Η απάντησή του στο σχόλιο της:

Ο στιχουργός είδε το σχόλιο και έσπευσε να γράψει για την Μαίρη Συνατσάκη: «Επάγγελμα influencer, που σημαίνει ότι επηρεάζει κόσμο. Δε βρήκε λέξη να πει για την τσιμεντωμένη Ακρόπολη, τη συγκάλυψη Λιγνάδη, τις καμένες Μυκήνες. Η κυρία Συνατσάκη διαφημίζει με επιτυχία προϊόντα που της ανατίθενται. Η θέση της σε κανάλι εξασφαλισμένη για την επόμενη σεζόν».

Με τη σειρά της, η παρουσιάστρια ανέφερε σε νέα της ανάρτηση ότι δεν θέλει εκπομπή στην τηλεόραση ενώ ο ίδιος υπογράμμισε: «Επειδή ίσως η Συνατσάκη να μπλέχτηκε από αφέλεια και δε μου αρέσει ο τρόπος που ξεσκίζεται, σβήνω τα tweet που έκανα για εκείνη. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αυτή είναι η δύναμή μας» και κάπως έτσι μπήκε μια τελεία στη διαδικτυακή διαμάχη.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε στο τελευταίο της tweet σήμερα: «Γυναικοκτονίες, #πετραλωνα, το νέο εργασιακό, που θα έρχονται μόνο με ράπιντ από Αγγλία που έχει ινδική μετάλλαξη, με αυτά τα άγχη ξύπνησα σήμερα το πρωί. Αν εσάς σας νοιάζει το #συνατσακη #μωραίτης that’s on you. Υποτιμήστε με εδώ που μου αξίζει. Το εννοώ. Καλημέρα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024