Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor spoiler: Έκπληξη με τον παίκτη που αποχωρεί σήμερα

Survivor spoiler: Έκπληξη με τον παίκτη που αποχωρεί σήμερα

Ποιος θα μαζέψει τα πράγματά του και θα γυρίσει Ελλάδα;

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Survivor έχει ξεκινήσει. Οι παίκτες έχουν μπει στην τελική ευθεία και σε κάθε αγώνισμα τα δίνουν όλα προκειμένου να παραμείνουν στην «μάχη» για το έπαθλο.

Ωστόσο, ένας από αυτούς σήμερα (20/6) θα χρειαστεί να πει «αντίο» και να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελένη Χαμπέρη και Κόρο είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ποιος θα ακούσει το όνομά του από τον Γιώργο Λιανό;

Σήμερα θα έχουμε μικρό αγώνα επάθλου μεταξύ Ελλήνων και Ρουμάνων Survivors ενώ στη συνέχεια θα γίνει το συμβούλιο του νησιού, όπου οι παίκτες θα μάθουν ποιος συγκέντρωσε τους λιγότερους ψήφους, οπότε θα χρειαστεί να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τα spoilers θα είναι γυναίκα και συγκεκριμένα η μία και μοναδική υποψία, η Ελένη Χαμπέρη. Την ίδια ώρα, θα δούμε τον Ηλία Μπόγδανο να καταρρέει.  «Μου έχουν λείψει οι καταστάσεις, και όπου κοιτάμε, βλέπουμε εικόνες εδώ πέρα. Κοιτάζω και βλέπω την ένωση, πώς ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστούμε όλον αυτό τον πανικό. Το ότι δεν άντεχα τις εντάσεις και με κάποια άτομα είπαμε να φτιάξουμε την καλύβα των Amigos. Μου φαίνεται ότι έχει περάσει πολύ γρήγορα όλο αυτό. Μου φαίνεται σαν χθες η μέρα, που ήρθα εδώ. Αλλά είναι το σπίτι μας αυτή τη στιγμή και θα το αποχωριστούμε σε λίγο», θα αναφέρει στην κάμερα πλαντάζοντας στο κλάμα.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024