«Κοντά μου είναι ένας σπουδαίος μουσικός, είναι ο άξιος διάδοχος του Γιώργου Κόρου. Ο Νίκος Χατζόπουλος. Όπου έχει παίξει έχει δώσει ένα διαφορετικό ύφος στα τραγούδια, τα έχει ανεβάσει, τα έχει βελτιώσει. Έχει δώσει πολλά στο ελληνικό τραγούδι». Με αυτά τα λόγια η Γλυκερία υποδέχθηκε στην μοναδική της συναυλία τον Νίκο Χατζόπουλο με το βιολί του.

Υπό τη μελωδία του βιολιού η Γλυκερία ερμήνευσε το «Να ξαναρθείς» σε μουσική Αντώνη Βραδή και στίχους Σαράντη Αλιβιζάτου, το πολυτραγουδισμένο «Στο Τουνεζί, στη Μπαρμπαριά» και το «Καΐκι μου, άη-Νικόλα»σε δημιουργία του Βασίλη Τσιτσάνη ακολούθησαν, και το κέφι άναψε.

«Ένα βράδυ στον Περαία», «Καναρί μου γλυκό», «Ικαριώτικο», «Χόρεψε τα νιάτα», απογείωσαν την βραδιά στο Σπίτι με το MEGA.

Τα λόγια του σπουδαίου μουσικού για τη Γλυκερία, συγκινητικά.

«Με τη Γλυκερία δεν θα μπορούσαμε να είμαστε τίποτα άλλο από οικογένεια. Έχουμε δουλέψει τόσο μαζί, έχουμε συνεργαστεί σε διαφορα επίπεδα σε φοβερές δουλειές, παραστάσεις, συναυλίες και να ξέρετε το πριν και το μετά από μια μεγάλη παράσταση η ζωή μας θέλουμε δεν θέλουμε η ζωή μας είναι σαν οικογένεια. Με τη Γλυκερία νιώθω σαν οικογένεια. Η φωνή της μου θύμιζε τα παλιά τα χρόνια που τραγούδαγαν σωστά οι λαϊκοί μας τραγουδιστές. Η μεγάλη της αγάπη γι αυτό που κάνει και η υπομονή της, αυτά είναι τα πράγματα που ξεχωρίζω στη Γλυκερία».