«Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι ένα άτομο το οποίο δεν ανοίγεται, κρατάει ένα κομμάτι κλειστό στον εαυτό του». Το MEGA ζήτησε από τον γνωστό φυσιογνωμιστή Έβαν Γεωργουλάκη να αναλύσει τις εκφράσεις του προσώπου του 33χρονου πιλότου

Το MEGA ζήτησε από τον γνωστό φυσιογνωμιστή Έβαν Γεωργουλάκη να αναλύσει τις εκφράσεις του προσώπου του 33χρονου πιλότου κατά τη διάρκεια των 37 ημερών που προσπαθούσε να αποκρύψει το έγκλημα, αλλά και μετά την ομολογία του κατά τη μεταφορά του στα δικαστήρια.

Βλέμμα ψυχρό, σχεδόν απαθές

Ο ειδικός εστιάζει στο βλέμμα του το οποίο χαρακτηρίζει ψυχρό, σχεδόν απαθές.

«Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι ένα άτομο το οποίο δεν ανοίγεται, κρατάει ένα κομμάτι κλειστό στον εαυτό του».

Δεν συνάδουν αυτά που λέει με το ύφος

Σχολιάζοντας την πρώτη εμφάνισή του μετά το έγκλημα στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά την οποία συντετριμμένος μιλά για το γεγονός, αν και φροντίζει αρκετές φορές να κρύψει το πρόσωπο με τα χέρια του ο ειδικός λέει:

«Έβλεπες ότι αυτά που λέει σε σχέση με τις εκφράσεις που παίρνει δεν είναι και πολύ συμβατά» σημειώνει ο κ. Γεωργουλάκης και εξηγεί:

«Όταν δεν υπάρχει συμβατότητα μεταξύ της περίστασης που περιγράφει το άτομο και των εκφράσεων, δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά».

Πρόδωσε η γλώσσα του σώματος τον συζυγοκτόνο;

Ο φυσιογνωμιστής Εβαν Γεωργουλάκης, αναλύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του 32χρονου πιλότου αλλά και τις εκφράσεις του προσώπου του και τη στάση του σώματός του πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και μετά την ομολογία.

«Ξεκινάμε από τα μάτια. Η οπτική επαφή έχει σημασία. Παρατηρήσαμε ότι όποτε απαντούσε σε μια ερώτηση, που αφορούσε συγκεκριμένα γεγονότα, χαμήλωνε αμέσως το βλέμμα.

Είδαμε ότι είχε μια σαφή ασυμμετρία, στην έκφραση του στόματος. Το δεξί κομμάτι ήταν ευθεία και το αριστερό σαν να χαμογελούσε. Αυτή η ασυμμετρία είναι χαρακτηριστικό που εφαρμόζεται σε άτομα που άλλα αισθάνονται εσωτερικά και άλλα λένε προς τα έξω.

Το μέτωπό του, η ανώτερη ζώνη, είναι ανεπτυγμένη δείχνοντας υποσυνείδητη φαντασία, κι αυτό ίσως εξηγεί πώς σκέφτηκε όλη αυτήν την σκηνοθεσία.

Η μύτη του είναι έντονη και κατακλινής, κάτι που αποτελεί ένδειξη ανάγκης ελέγχου των καταστάσεων και έντονων παθών και επιθυμιών.

Βλέπουμε ένα άτομο, το οποίο ενώ είναι ανεπτυγμένο εγκεφαλικά, έχει ορισμένα πάθη».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr