Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Η κάμερα έδειξε κατά λάθος χαρτί που έδωσαν στην Αγγελική Νικολούλη - Τι έλεγε

Γλυκά Νερά: Η κάμερα έδειξε κατά λάθος χαρτί που έδωσαν στην Αγγελική Νικολούλη – Τι έλεγε

Έπαθε σοκ η δημοσιογράφος...

Πανικός επικρατεί σε ολόκληρη την κοινωνία μετά το στυγερό έγκλημα που έγινε την 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά με θύμα μια 21χρονη μητέρα. Ωστόσο σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, όπως εξάλλου ήταν και αναμενόμενο. Παράλληλα δείτε και το δημόσιο μήνυμα της μητέρας της άτυχης Καρολάιν.

Το έκτακτο τηλεοπτικό ραντεβού της Παρασκευής με το Φως στο Τούνελ είναι κάτι που πολλοί περίμεναν και όχι άδικα, μιας και η Αγγελική Νικολούλη συγκεντρώνει τον σεβασμό του κόσμου και μάρτυρες πολύ σοβαρών υποθέσεων της έχουν εμπιστευτεί κρίσιμες πληροφορίες που πολλές φορές έχουν οδηγήσει σε αποκαλύψεις.

Το επεισόδιο της Παρασκευής φαίνεται ότι έχει προκαλέσει ακόμη περισσότερα ερωτήματα αφού όλα δείχνουν ότι το θέμα με τη δολοφονία της Καρολάιν δεν έχει τελειώσει. Όλα πλέον δείχνουν ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω και η πολυσυζητημένη μαύρη BMW που φάνηκε στις κάμερες να τρέχει σε δρόμο κοντινό στον τόπο του εγκλήματος, δείχνει ότι έχει σχέση με την υπόθεση.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου και αμέσως μετά την επιστροφή από διαφημιστικό διάλλειμα οι τηλεθεατές με κομμένη την ανάσα είδαν την Αγγλική Νικολούλη σε έντρομη σχεδόν κατάσταση να ακούει στο τηλέφωνο μια, όπως φάνηκε, πάρα πολύ σοβαρή μαρτυρία. Από τις ερωτήσεις που έκανε η Αγγελική Νικολούλη ήταν προφανές ότι ο μάρτυρας έδινε πληροφορίες που συνδέουν πολλά κομμάτια του παζλ, όπως αυτό της BMW.

Αμέσως μετά το τηλεφώνημα, ο συνεργάτης έδωσε στην Αγγελική Νικολούλη ένα χαρτί που είχε σημειώσει μια μαρτυρία που έλαβε από το τηλέφωνο. Μάλιστα είπε στην παρουσιάστρια πως φαίνεται να σχετίζεται με το τηλεφώνημα που εκείνη δέχτηκε.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν αποκάλυψε τίποτα στην αέρα, η κάμερα όμως είχε άλλα σχέδια. Για λίγα δευτερόλεπτα φάνηκε η πίσω σελίδα του σημειώματος με τη μαρτυρία, η οποία όμως ήταν αρκετή για να καταλάβουμε ότι οι μαρτυρίες μιλάνε για παρασκήνιο το οποίο θα σοκάρει όταν και αν αποκαλυφθεί ολόκληρη η ιστορία.

Το χαρτί έγραφε: «Εικάζει μήπως τον απείλησε η Caroline για κάτι που ήξερε για τον ίδιο ή για τις δουλειές του;» Αυτό λοιπόν που μένει να αποκαλυφθεί στις επόμενες μέρες από τις αρχές είναι τι είναι αυτό που θα μπορούσε να ξέρει η Caroline; Για ποιες δουλειές μίλησε ο μάρτυρας και γιατί αυτές θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη δολοφονία μιας νέας κοπέλας που μάλιστα ήταν και η μητέρα του παιδιού του εκτός από σύζυγός του;

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024