Ο Ολυμπιακός προοδεύει και εξελίσσεται. Σε όλα τα επίπεδα. Με τη δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στις ακαδημίες του να είναι σπουδαία.
Το μέλλον ανήκει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και οι ερυθρόλευκοι επεκτείνουν το δίκτυό τους σε όλο τον κόσμο.
Τελευταία πόλη που… καλωσορίζουν είναι το μακρινό Ροζάριο στην Αργεντινή.
Η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Ροζάριο ξεκινά τη λειτουργία της και ο Ολυμπιακός καλωσορίζει τους Αργεντινούς με ένα βίντεο από τα μέλη των ακαδημιών του, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να έχει τον ρόλο του… καθηγητή της γλώσσας.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.