Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική ομάδα: Σοκ με Πρίντεζη - «Πρέπει να κάνει επέμβαση» είπε ο Πιτίνο

Εθνική ομάδα: Σοκ με Πρίντεζη – «Πρέπει να κάνει επέμβαση» είπε ο Πιτίνο

Χάνει το Προολυμπιακό ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, χάνει το Προολυμπιακό τουρνουά και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο έμπειρος φόργουορντ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά. Ο άσος του Ολυμπιακού δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ρικ Πιτίνο και να βοηθήσει την γαλανόλευκη στην προσπάθεια που θα κάνει να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Αμερικανός τεχνικός μετά τη νίκη της Εθνικής Ομάδας απέναντι στο Μεξικό για το τουρνουά «Ακρόπολις», αναφέρθηκε στον Γιώργο Πρίντεζη και χαρακτήρισε σοβαρό το πρόβλημα του έμπειρου φόργουορντ. Μάλιστα, ο Πιτίνο τόνισε ότι ο 36χρονος θα πρέπει να χειρουργηθεί.

«Μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου και ο Γιώργος Πρίντεζης θα χάσει το τουρνουά στον Καναδά. Έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, έχει κάνει μαγνητική, τον είδαν τρεις γιατροί και όλοι συμφωνούν πως πρέπει να κάνει επέμβαση. Σε περίπτωση που γίνει καλά και περάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες πιστεύω πως θα είναι μαζί μας.

Είχε ενοχλήσεις, έκανε ένεση, δεν βοήθησε, δοκίμασε τα πάντα για να παίξει. Είναι ένας πολεμιστής, ήθελε να παίξει, αλλά πρέπει να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση. Και οι τρεις γιατροί που τον εξέτασαν συμφώνησαν πως πρέπει να χειρουργηθεί.

Είναι απογοητευτικό για μένα, γιατί τον λατρεύω, έχει άριστη νοοτροπία, έχει εμπειρία, ένα καταπληκτικό παιδί και μια μεγάλη απώλεια. Είμαι απογοητευμένος γιατί το ερωτεύτηκα το παιδί. Μπορεί να παίξει άλλα 2-3 χρόνια. Όταν δεν είσαι στο 100%, χτυπάς σε άλλο σημείο και δεν θα ήθελα να συμβεί αυτό στον Παπαπέτρου ή τον Πρίντεζη. Θέλω να είναι υγιείς, θέλω να έχουν καλή καριέρα για όσα χρόνια έχουν μπροστά τους. Θα προσαρμοστώ ως προπονητής και θα κάνω το καλύτερο».

Οσον αφορά στην εικόνα της Εθνικής Ομάδας στο παιχνίδι με το Μεξικό, ανέφερε: «Όταν σκοράρεις 101 πόντους χωρίς να έχεις υψηλά ποσοστά στα τρίποντα, παίζεις καλά στην επίθεση. Μου άρεσε ο ρυθμός μας, οι αποστάσεις και οι πάσες μας, είχαμε 21 ασίστ. Το Μεξικό έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να παίζει στην επίθεση κι έκανε εξαιρετική δουλειά δημιουργώντας μας προβλήματα σκοράροντας με τρίποντα ή λέι απ. Σε αυτό το κομμάτι έχουμε πολλά να διορθώσουμε».

Όπως προαναφέραμε, εκτός Προολυμπιακού έχει τεθεί και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού δεν θα ταξιδέψει στον Καναδά, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο Ρικ Πιτίνο.

«Ο Παπαπέτρου δεν θα είναι μαζί μας, έχει κάνει κάποια πράγματα στο πόδι του και προετοιμάζεται για την νέα σεζόν. Υπάρχει μία πιθανότητα εάν προκριθούμε στους Ολυμπιακούς να είναι έτοιμος να παίξει. Αυτό φέρνει μία δυσκολία στην ομάδα μας καθώς θα είχε σημαντικά λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι επομένως αυτό που θα κάνουμε είναι να βρούμε εναλλακτικές λύσεις και να ελιχθούμε έτσι ώστε να καλύψουμε το κενό του», είχε αναφέρει ο έμπειρος κόουτς.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024