Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Χάντσον: Οικογενειακές διακοπές με την οικογένειά της στη Σκιάθο

Κέιτ Χάντσον: Οικογενειακές διακοπές με την οικογένειά της στη Σκιάθο

Οι φωτογραφίες από την καλοκαιρινή τους απόδραση φιλοξενούνται στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Ελληνικά επέλεξε για μια ακόμη φορά η Κέιτ Χάντσον και βρέθηκε για διακοπές στη Σκιάθο με την οικογένειά της. Οι φωτογραφίες από την καλοκαιρινή τους απόδραση φιλοξενούνται στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Η διάσημη ηθοποιός και η οικογένειά της έχουν επισκεφθεί και στο παρελθόν τη χώρα μας και μας έχουν κάνει φυσικά την καλύτερη διαφήμιση.

Αυτήν τη φορά, πρώτη στο νησί της Σκιάθου κατέφθασε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Ιουνίου με Learjet η μητέρα της Κέιτ Χάντσον, Γκόλντι Χόουν, μαζί με τον 70χρονο ηθοποιό και πατριό της, Κερτ Ράσελ.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε και η ίδια η ηθοποιός στο νησί με τον σύντροφό της Ντάνι Φουτζικάουα. Μαζί τους ταξίδεψαν η 2,5 ετών κόρη τους Ράνι
και ο 9χρονος Μπινγκ, από τη σχέση της με τον μουσικό Μάθιου Μπέλαμι, ο οποίος επίσης βρισκόταν μαζί τους στο νησί. Από το ταξίδι έλειπε ο μεγάλος της γιος, ο 16χρονος Ράιντερ, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες για πρώτη φορά τούς ακολούθησε στη Σκιάθο η μητέρα του Ντάνι, Μελίσα Λίνεχαν.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024