Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάρις Τζάκσον: Αποκαλύψεις για την περίοδο μετά τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον

Πάρις Τζάκσον: Αποκαλύψεις για την περίοδο μετά τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον

Η κόρη του Μάικλ Τσάκσον, Πάρις Τζάκσον αποκαλύπτει τι συνέβη μετά τον θάνατο του πατέρα της

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, μιλώντας στη Willow Smith σε ένα νέο επεισόδιο του Red Table Talk, αποκάλυψε για πρώτη φορά τι συνέβη μετά τον θάνατο του πατέρα της, όταν την έστειλαν να ζήσει με τη γιαγιά της, μια αυστηρή Μάρτυρα του Ιεχωβά.

Η 23χρονη ερωτήθηκε από τη Smith πώς βρήκε τη δύναμη να συνεχίσει μετά τον θάνατο του διάσημου πατέρα της, ο οποίος πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών και εκείνη απάντησε:

«Δεν ξέρω, αυτή είναι η αλήθεια. Ήμουν τόσο νέα που δεν γνώριζα ότι πρέπει να συνεχίσω. Δεν κατάλαβα πραγματικά τι συνέβαινε και έτσι ακολουθούσα αυτό που έλεγαν να κάνω. Τώρα πρέπει να μείνεις εδώ, τώρα θα πηγαίνεις σε άλλο σχολείο και τώρα θα κάνεις ό,τι σου λέμε».

Η Smith συμπλήρωσε ότι αφότου πέθανε ο μπαμπάς της, η Paris και τα αδέρφια της μετακόμισαν με τη γιαγιά της, Κάθριν, και πήγαν σε ένα συντηρητικό σχολείο, ενώ ζούσαν υπό τις αυστηρές πεποιθήσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Η Paris ωστόσο πρόσθεσε ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, έχει αγάπη και σεβασμό προς την οικογένεια του πατέρα της και τους βλέπει τακτικά. Με τα αδέρφια της δε, έχει εξαιρετικές σχέσεις και νιώθει πολύ κοντά τους.

Η μητέρα της Πάρις είναι η Debbie Rowe, με την οποία ο Jackson παντρεύτηκε το 1996 και όταν χώρισαν, η Rowe έδωσε την επιμέλεια των παιδιών στον τραγουδιστή.

Η νεαρή κοπέλα μεγάλωσε χωρίς τη μητέρα της και επέστρεψε στη ζωή της όταν έγινε 15 ετών. Μιλώντας για τη σχέση της με τη Rowe τώρα, η Paris εξήγησε: “Είναι ωραία. Θέλω να τη γνωρίσω περισσότερο, βλέποντας πόσο μοιάζουμε και είναι κουλ να την έχω ως φίλη στη ζωή μου”.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024