
Ολυμπιακός: «Πόσο όμορφο που είμαστε και πάλι εδώ»
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τη χαρά της για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με μια ανάρτηση στα social media.
Το πρωί της Πέμπτης (17/6) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανάρτησε μια φωτογραφία από τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στα social media μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης και εξέφρασε τη χαρά της για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
«Πόσο όμορφο που είμαστε και πάλι εδώ!», έγραψε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανάρτηση της το μεσημέρι της Πέμπτης (17/6).
#ThursdayMotivation: Πόσο όμορφο που είμαστε και πάλι εδώ! / It’s so beautiful to be back again! ?⚪?
#Olympiacos #PreSeason2021 #PreSeason #Renti #Football #Training #Mood
Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021
- Σοκάρει έρευνα του BBC: Το Instagram παρέπεμπε χρήστες σε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
- Θεσσαλονίκη: Έρευνες για DNA και αποτυπώματα στα υπολείμματα των εκρηκτικών μηχανισμών – Οι ποινές για τους αυτουργούς
- Χιλιάδες διαδηλώνουν στη Γερμανία κατά του ακροδεξιού κόμματος AfD
- Πρόταση στη Βουλή για να γίνει «Σερ» ο Χάρι Κέιν
- Ναυάγιο στη Σάμο: Τουλάχιστον έξι αγνοούμενοι – Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό τους
- Ρωσία: Σοβαρή επίθεση από ουκρανικά drones δέχθηκε η περιοχή της Αγίας Πετρούπολης



