Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Βοήθεια στο Σπίτι …ζητάει άμεσα βοήθεια

Το Βοήθεια στο Σπίτι …ζητάει άμεσα βοήθεια

Το πανελλήνιο συντονιστικό όργανο συλλόγων και σωματείων Βοήθεια στο Σπίτι, ζητάει απεγνωσμένα την ανανέωση στο στόλο των οχημάτων του καθώς είναι γερασμένα και επικίνδυνα για την ασφάλεια. Στόλος και προσωπικό έγραψαν στην καραντίνα χιλιάδες χιλιόμετρα υπηρεσιών.

Η ανακοίνωση του συντονιστικού οργάνου ακολουθεί.

«Σοβαρότατο πρόβλημα λειτουργίας της υπηρεσίας έχουν πλέον οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι καθώς τα αυτοκίνητα των Δομών που είναι βασικό εργαλείο της δουλειάς τους, βρίσκονται σχεδόν καθημερινά παρκαρισμένα στα συνεργεία για επισκευές λόγο παλαιότητας μετά από 20 έτη συνεχή χρήση.

Είναι απαράδεκτη τόσο από πλευράς Κυβέρνησης όσο και Δήμων η συνεχή αδιαφορία που επιδεικνύουν για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα της υπηρεσίας.Αυτοκίνητα 20 και πλέον χρόνων με εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα που συνεχώς μπαινοβγαίνουν στα συνεργεία έχουν καταστεί επικίνδυνα και ακατάλληλα για χρήση αφού βάζουν σε καθημερινό κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων ενώ καθιστά προβληματική την καθημερινή παροχή των υπηρεσιών μας.

Τα Σωματεία έχουν εδώ και χρόνια επισημάνει το πρόβλημα στις εκάστοτε Κυβερνήσεις και στη ΚΕΔΕ χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί καμία λύση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του προβλήματος είχαμε πρόσφατα όπου οι Δομές προκειμένου να ανταποκριθούν στη περίοδο της πανδημίας, ενισχύθηκαν προσωρινά και για λίγους μόνο μήνες με αυτοκίνητα προσφοράς εταιριών, τα οποία και πάρθηκαν πάλι πίσω.

Καλούμε την Κυβέρνηση και την ΚΕΔΕ να μεριμνήσουν άμεσα για την επίλυση ενός τόσο σοβαρού προβλήματος καθώς οι εργαζόμενοι δηλώνουμε ότι πλέον δεν μπορούμε υπό αυτές τις συνθήκες να λειτουργήσουμε άλλο.

Πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα.»

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024