Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έχω να φάω κρέας 14 χρόνια»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έχω να φάω κρέας 14 χρόνια»

Ο ηθοποιός έκανε την αυτοκριτική του και οι δηλώσεις του θα συζητηθούν.

Για το πώς μπορεί κάποιος να βρει την ισορροπία, για τη ζωή στην εξοχή και για τις διατροφικές του επιλογές μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου βιβλίου του με τίτλο «Μια όμορφη μέρα» και ανέφερε:

«Το ότι ζω στην εξοχή με κρατάει σε ισορροπία. Πολλές φορές ψάχνουμε στην καθημερινότητα μας τους λόγους που χάσαμε την ισορροπία μας. Ας ξεκινήσουμε από τα απλά και τα πρακτικά; Τι σου λείπει; Η ηρεμία και η χαλάρωση. Θα τη βρεις πιο εύκολα στο κοντινό παρκάκι της γειτονιάς σου. Πήγαινε εκεί, πάρε μία ανάσα, κλείσε το κινητό σου. Δεν χρειάζεται να τραβηχτείς στα βουνά και στα λαγκάδια. Πρέπει μόνο να βάλουμε ένα όριο στην ώρα που αφιερώνουμε μπροστά από μία οθόνη».

Σε σχέση με το αν ξεκίνησε πρώτος εκείνος την εναλλακτική ζωή ή η σύζυγός του απάντησε: «Ο ένας επηρεάζει τον άλλον. Το κρέας πρώτα εγώ το έκοψα εδώ και 14 χρόνια και μετά η Άννα. Αν τρως με ηρεμία και με ανθρώπους που σε αγαπάνε, χορταίνεις και με τα λίγα».

«Μου έχουν προτείνει να πάω και στη “Φάρμα” και στο Survivor. Αν γίνει ένα παιχνίδι που είναι πραγματικά μέσα στη φύση και θα δείχνει τα οφέλη αυτής, θα το κάνω. Και για τα χρήματα. Δεν είπα ότι δεν θέλω τα λεφτά. Τα λεφτά δεν τα κυνηγάω. Παλιά τα κυνηγούσα. Τα είχα πάρα πολλά και τα έχασα όλα σε δυο μήνες. Τα έχασα γιατί τα σπαταλούσα. Έπαιρνα αυτοκίνητα, ακριβά ρούχα, έκανα ακριβά ταξίδια. Νόμιζα ότι εκεί θα βρω την ευτυχία, πήγαινα εκεί που έλεγαν τα lifestyle περιοδικά αλλά εκεί βρήκα μοναξιά», είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024