Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η... χρυσή θαλαμηγός που έχει «μαγνητίσει» όλα τα βλέμματα στη Μύκονο

Η… χρυσή θαλαμηγός που έχει «μαγνητίσει» όλα τα βλέμματα στη Μύκονο

Το φαντασμαγορικό γιοτ με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του και το σπάνιο χρυσό χρώμα διαθέτει 5 καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 11 άτομα. Και παρά το όνομα του πλωτού παλατιού, που σημαίνει όποιος θέλει να το νοικιάσει, θα πρέπει να καταβάλει περίπου 265.000 ευρώ την εβδομάδα

Στα νερά της Μυκόνου πλέει τις τελευταίες ώρες ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκάφη παγκοσμίως. Η πολυτελής θαλαμηγός με το χρυσό χρώμα, έριξε άγκυρα στον κόλπο της Ψαρρούς και κατάφερε να τραβήξει την προσοχή ολόκληρου του νησιού.

Το φαντασμαγορικό γιοτ με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του και το σπάνιο χρυσό χρώμα διαθέτει 5 καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 11 άτομα. Και παρά το όνομα του πλωτού παλατιού, που σημαίνει όποιος θέλει να το νοικιάσει, θα πρέπει να καταβάλει περίπου 265.000 ευρώ την εβδομάδα.

«Ήταν ό,τι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει, πραγματικά το design του δεν υπάρχει στα συνηθισμένα γιοτ και εξωτερικά και εσωτερικά και προκάλεσε τα βλέμματα στην Ψαρρού. Το χρυσό σκάφος των 49 μέτρων διαθέτει τζακούζι, σαλόνια με διακόσμηση για κάθε γούστο, μπαρ, ευρύχωρες τραπεζαρίες και φυσικά υπερπολυτελείς κρεβατοκάμαρες. Όλο το… χρυσό πακέτο δηλαδή για ένα εγγυημένα αξέχαστο καλοκαίρι, τουλάχιστον για τα… μεγάλα πορτοφόλια. Εντυπωσιακά σκάφη αυτήν την περίοδο που κάποια έχουν και ελικόπτερο πάνω και ξεπερνάνε τα 200 εκατ. ευρώ» αναφέρει ο Πέτρος Νάζος – Mykonos TV.

Είναι… προς πώληση

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης του υπερπολυτελούς σκάφους, Αλεξέι Γκολούμποβιτς, το έχει βγάλει προς πώληση έναντι 28,5 εκατομμυρίων ευρώ.

«Δεν ξέρουμε πολλές φορές ποιος είναι μέσα, ακούγονται πάρα πολλές φήμες. Θεωρούμε όμως ότι είναι πάρα πολύ καλό σημάδι για τον τουρισμό» σημείωσε.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024