
Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν έχω ακόμα ενημερωθεί αν θα διαγραφεί ο Πέτρος Φιλιππίδης
Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε πως για να διαγραφεί ένας ηθοποιός θα πρέπει να περάσει και από τη γενική συνέλευση
Σχετικά με την διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη από το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο «Πάμε Δανάη!».
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΣΕΗ, δεν έχει λάβει ακόμα ενημέρωση από το πειθαρχικό για την διαγραφή η μη του Πέτρου Φιλιππίδη και δεν μπορεί ούτε να διαψεύσει αλλά ούτε και να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε πως για να διαγραφεί ένας ηθοποιός θα πρέπει η υπόθεσή του να περάσει και από τη γενική συνέλευση.
«Το πειθαρχικό συμβούλιο δεν έχει στείλει την εισήγησή του στο διοικητικό, ώστε το διοικητικό να παραπέμψει την υπόθεση στη γενική συνέλευση, που είναι αρμόδιο για τη διαγραφή», τόνισε ο ηθοποιός.
Από την πλευρά του τόνισε πως το ΣΕΗ δεν βιάζεται να επισημοποιήσει την απόφαση, παρά μόνο όταν έρθει επίσημα.
«Αν το μάθω ιδιωτικά, δεν έχω δικαίωμα να το πω», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ καθησύχασε πως το ΣΕΗ θα τηρήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
- LIVE: Μπρέντφορντ – Φούλαμ
- Κηφισός: Συνελήφθη 46χρονος μετά από καταδίωξη – Έτρεχε μεθυσμένος με 200 χιλιόμετρα
- Κολωνός: «Βοήθεια, πνίγομαι» – Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο διαμέρισμα όπου έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι
- Υπόκλιση του Νεϊμάρ: «Το ταλέντο του Γιαμάλ θυμίζει εμένα και τον Μέσι»
- Αθηνά Οικονομάκου: Η πρόβα νυφικού σε διάσημο οίκο μόδας
- Κεφαλονιά: Το έγγραφο των εργαζομένων του νοσοκομείου στις καταγγελίες για τα ΤΕΠ μετά τον θάνατο της 19χρονης

