Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φθιώτιδα: Απολογείται ο 25χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης μέσα σε ασανσέρ

Φθιώτιδα: Απολογείται ο 25χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης μέσα σε ασανσέρ

Ο νεαρός συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (10/6) ύστερα από καταγγελία της οικογένειας και παραμένει κρατούμενος στο Αστυνομικό Μέγαρο, έχοντας ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα

Ενώπιον Ανακριτή και Εισσαγελέα, θα βρεθεί σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι, ο 25χρονος που κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικου ατόμου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Διαβάστε ακόμη: Καμένα Βούρλα: 24χρονος βίασε 11χρονη μέσα σε ασανσέρ – Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα υπό άκρα μυστικότητα

Ο νεαρός συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (10/6) ύστερα από καταγγελία της οικογένειας και παραμένει κρατούμενος στο Αστυνομικό Μέγαρο, έχοντας ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στις 11:30 το πρωί.

Σύμφωνα με το lamiareport, oι πράξεις που του αποδίδονται είναι κακουργηματικές και προκαλούν ντροπή και αηδία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι αστυνομικοί έχουν βρει συνομιλίες στο κινητό τηλέφωνο, που «καίνε» τον 25χρονο, ο οποίος φέρεται να προσέγγισε τη μικρή μέσω διαδικτύου. Στην συνάντησή τους, της επιτέθηκε για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Μάλιστα επειδή η μικρή αντιστάθηκε και ενώ ήταν μπροστά κι άλλα παιδιά, δεν ολοκλήρωσε το σχέδιο του, κατάφερε όμως λίγο αργότερα, αφού την ακολούθησε, να την εγκλωβίσει σε ασανσέρ και να προχωρήσει στις αηδιαστικές του πράξεις.

Το κοριτσάκι δεχόμενο και τις απειλές του 25χρονου, αρχικά δε μίλησε. Λίγες μέρες αργότερα όμως και ενώ ο 25χρονος συνέχιζε να την παρενοχλεί διαδικτυακά, βρήκε τη δύναμη να εμπιστευτεί την ψυχολόγο του σχολείου και στη συνέχεια μαζί με τους γονείς να ενημερώσουν την αστυνομία, που προχώρησε και στη σύλληψη.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024