Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού: Νέα εκπομπή για την παρουσιάστρια - Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Ναταλία Γερμανού: Νέα εκπομπή για την παρουσιάστρια – Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την επομένη εκπομπή της

Διανύει μία από τις καλύτερές της σεζόν στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Είναι όμως και.. φανατική της σειράς «Αγγελική» του Alpha και το έχει δηλώσει πολλές φορές στην εκπομπή της.

Έτσι, η Ναταλία Γερμανού ήταν μάλλον η καταλληλότερη να παρουσιάσει μια special εκπομπή αφιερωμένη αποκλειστικά στη σειρά του καναλιού, με τίτλο «Αγγελική: Πίσω από τις κάμερες».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του σταθμού «μία ανάσα πριν από το συγκλονιστικό κι ανατρεπτικό φινάλε η Ναταλία Γερμανού συναντά τους δημιουργούς και τους πρωταγωνιστές της σειράς σε μία special  εκπομπή, η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου, στις 23:00.

Η Ναταλία Γερμανού με την ιδιότητά της ως δημοσιογράφου-παρουσιάστριας αλλά και με την ιδιότητα της τηλεθεάτριας που παρακολουθεί τη σειρά ανελλιπώς στέκεται απέναντι στον σκηνοθέτη Στέφανο Μπλάτσο, τον σεναριογράφο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και όλους τους πρωταγωνιστές της «Αγγελικής» και τους ρωτάει όλα αυτά που θέλουμε να μάθουμε» αναφέρεται  μεταξύ άλλων.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Alpha, η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε στα πλατό της σειράς αλλά και στη βίλα των Αργυρών όπου διαδραματίζονται οι εξελίξεις.

«Με τα δύο συνεργεία της σειράς, με τις κάμερες στο φουλ, με κινηματογραφική ματιά, η Ναταλία Γερμανού ρωτάει για όλους και για όλα και παίρνει απαντήσεις. Για την ατμόσφαιρα των γυρισμάτων, για τις παρέες που δημιουργήθηκαν, για τα ευτράπελα, για τις πιο συγκινητικές ή τις πιο αστείες στιγμές, τις στιγμές που θα δεν θα ξεχάσουν κι αυτές που θα τους ακολουθούν στα επόμενα βήματά τους».

Η σειρά κάνει φινάλε  την 1η Ιουλίου.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024