Καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν σήμερα η Μάρω Λύτρα. Η τραγουδίστρια, την οποία γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο Fame Story 2 το 2004, βρίσκεται πλέον στον Καναδά. Εκεί εργάζεται σε ιδιωτικές κλινικές και συνεχίζει να ασχολείται με τη μουσική. Μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησε νέο τραγούδι με τίτλο «Greece».

Μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης ζωντανά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη αναφέρθηκε στη ζωή της στο Μόντρεαλ. Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα, αν δεχτεί μια καλή επαγγελματική πρόταση. Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η παρουσιάστρια την αιφνιδίασε, καθώς της πρότεινε να γυρίσει στην Ελλάδα και να ντουέτο ξανά ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη.

«Να σου πω κάτι χωρίς να μου θυμώσεις; Θα ήθελα να σε ξαναδώ πολύ μαζί με τον Καραφώτη σε ένα μουσικό ντουέτο. Έχετε ωριμάσει και οι δύο. Δεν ξέρεις καμιά φορά πως τα φέρνει η ζωή. Στον κύκλο που κάνουμε στη ζωή, ερχόμαστε πιο ώριμοι πια, να αγκαλιαστούμε αλλιώς. Όχι ερωτικά, συναισθηματικά. Και αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό» είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα, με τη Μάρω Λύτρα να απαντά: «Oh my God, θα είμαστε 80 χρονών με τις μαγκούρες και θα λένε Καραφώτης – Μάρω».