Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη έξοδος μετά από την γέννηση της κορούλας της
Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει κάθε στιγμή της μητρότητας, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Ηλιάκη η οποία πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη.
Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη.
Η Μαρία Ηλιάκη, που πέρασε την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην Ελβετία, για να είναι δίπλα στον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, όπως είναι αναμενόμενο πλέει φυσικά σε πελάγη ευτυχίας.
Η μικρή ήρθε στον κόσμο με καισαρική και ζύγιζε 3,5 κιλά, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή ευτυχία του ερωτευμένου ζευγαριού.
«Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη» σημειώνει η Μαρία Ηλιάκη.
«Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως σε σίγουρα χέρια. Πρώτον γιατί ήταν εκεί ο Στέλιος, που είναι γιατρός οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Επίσης ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί όλοι μαζί μου – ο χειρουργός, η μαία, ο αναισθησιολόγος. Επειδή δεν ήμουν στον τόπο μου, καταλάβαιναν ότι αυτό με στρέσαρε, οπότε προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μου το κάνουν πιο εύκολο. Όσο για τον Στέλιο, ήταν πολύ ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας» εξηγεί η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΟΚ!
Η Μαρία Ηλιάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.
Μάλιστα, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το γεγονός ότι έκανε την πρώτη της βόλτα με την κορούλα της, ενώ έκανε και τα παράπονά της για τον καιρό που έχει στη Ζυρίχη.
Ακόμη, ο Στέλιος Μανουσάκης δημοσίευσε στο δικό του προφίλ στο Instagram ένα βίντεο που απεικονίζει την Μαρία Ηλιάκη να κρατάει αγκαλιά την κόρη τους, που θα πάρει το όνομα Κατερίνα.
Δείτε παρακάτω τα βίντεο:
- Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 30χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 67χρονου πατέρα του – Τον σκότωσε με κατσαβίδι
- Συνεχίζεται το «παζάρι» ΗΠΑ και Ιράν εν μέσω απειλών – «Ο Τραμπ δεν θα κάνει κακή συμφωνία», λέει ο Ρούμπιο
- «Χρυσός» ο 37ος ελληνικός τελικός στα Κύπελλα Ευρώπης μπάσκετ
- Γωγώ Μαστροκώστα: Το συγκινητικό «αντίο» της κόρης της
- Αυτή είναι η Κανέλλα Χρυσονίδου στην οποία ο Ολυμπιακός αφιέρωσε τη Euroleague
- Ελεγκτικό συνέδριο: Με απευθείας ανάθεση σε ιδιώτες το 90% των εσωτερικών ελέγχων στο Δημόσιο




