Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Η «πρώτη» και το μήνυμα της ΠΑΕ (pics)

Άρης: Η «πρώτη» και το μήνυμα της ΠΑΕ (pics)

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις στο Δασυγένειο και το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που βρέθηκαν σήμερα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.

Νωρίτερα οι παίκτες των κιτρινόμαυρων είχαν χωριστεί σε γκροuπ και πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και ο Άκης Μάντζιος ήταν αυτός που καλωσόρισε τους παίκτες του και τους ευχήθηκε να έχουν καλή χρονιά.

Η ΠΑΕ Άρης με ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια, ανέβασε φωτογραφίες από τη πρώτη προπόνηση, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου… Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και πολλές επιτυχίες!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

📸: Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει της νέας αγωνιστικής…

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024