
Αργεντινή- Χιλή: 1-1
Ο Μέσι πέτυχε μαγικό γκολ η Αργεντινή όμως δεν κατάφερε να μπει με το δεξί στο Copa America
Τα μαγικά του Λιονέλ Μέσι δεν έφτασαν. Και η Χιλή για πολλοστή φορά αποδείχτηκε ο «κρυπτονίτης» της Αργεντινής στο ποδοσφαιρικό πάρτι της Λατινικής Αμερικής. Κάπως έτσι; Πρεμιέρα με ισοπαλία στο Copa America για το ζευγάρι των τελικών του 2015 και 2016: Αργεντινή-Χιλή 1-1.
Η Αργεντινή ήταν καλύτερη. Σπατάλησε όμως αρκετές ευκαιρίες και το πλήρωσε τοις μετρητοίς.
Η «αλμπισελέστε» πήρε το προβάδισμα με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μέσι στο 33ο λεπτό και είχε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο μία απροσεξία του Ταλιαφίκο έφερε πέναλτι για τους Χιλιανούς στο 53′.
Ο Βιδάλ είδε τον Μαρτίνες να αποκρούει, όμως η μπάλα πήγε στο δοκάρι και επέστρεψε στη μικρή περιοχή, με τον Βάργκας να ισοφαρίζει με κεφαλιά σε κενή εστία.
Η εξέλιξη αυτή ανέβασε ψυχολογικά τη «ρόχα», που πίεσε για την ανατροπή, ωστόσο από το 70′ και μετά η πρωτοβουλία των κινήσεων πέρασε στους τυπικά γηπεδούχους.
Οι Αργεντίνοι δημιούργησαν μπόλικες ευκαιρίες με τους Γκονσάλες, Μέσι και Ντι Μαρία όμως αδυνατούσαν να παραβιάσουν για δεύτερη φορά την εστία του Μπράβο, με το 1-1 να μένει τελικά μέχρι τέλους.
- Πριν από την έναρξη του αγώνα η CONMEBOL (ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής) με ένα ωραίο τελετουργικό τίμησε τον Ντιέγκο Μαραντόνα για όσα πρόσφερε στο ποδόσφαιρο και όσες μαγικές στιγμές μας χάρισε.
- Κατάσκοποι… της Τεχνητής Νοημοσύνης οι εργοδότες – Πρώτα παρακολουθούν, μετά απολύουν
- Υδατοκαλλιέργεια: Στο 1 εκατ. τόνους η παραγωγή στην ΕΕ αξίας 4,6 δισ. ευρώ – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Δημιουργία παραποτάμιου πάρκου έκτασης 60 στρεμμάτων
- «Κράξιμο» από τον Νέβιλ: «Στην Τσέλσι δεν ξέρουν τι κάνουν»
- ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Κοβέσι: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βυθίσει τη χώρα στη διαφθορά και στην ανυποληψία
- Η κόρη του Eminem μοιράζεται τις πρώτες φωτογραφίες από τη γέννηση της κόρης της

