
Απίστευτο: Ο Ρούντιγκερ έγινε… Σουάρες και δάγκωσε τον Πογκμπά!
Τρομερό περιστατικό στο Μόναχο, καθώς ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έγινε… Λουίς Σουάρες και δάγκωσε τον Πολ Πογκμπά!
Μόνο αυτό έλειπε… Σε μία ανύποπτη φάση στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Γερμανία, ο Αντόνιο Ρούντιγκερ φάνηκε να… μεταμορφώνεται σε Λουίς Σουάρες!
Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι έπιασε τον Πολ Πογκμπά και τον δάγκωσε στην πλάτη! Ο Γάλλος μέσος αντέδρασε και διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή του αγώνα, ωστόσο η φάση δεν εξετάστηκε από το VAR και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.
Όπως και να έχει, εφόσον αποδειχθεί πως όντως ο Ρούντιγκερ δάγκωσε τον Πογκμπά, τότε ο Γερμανός αναμένεται να μπει σε… μπελάδες, καθώς την τελευταία φορά που ο Σουάρες τιμωρήθηκε με πολύ βαριά… καμπάνα!
- Ο Móglaí Bap των Kneecap μιλάει για την αυτοκτονία της μητέρας του
- Είναι προφανές ότι οι ΗΠΑ μπήκαν σε αυτόν τον πόλεμο χωρίς καμία στρατηγική είπε ο Μερτς
- Από καλοκαίρι σε καλοκαίρι νέα δεδομένα για τον Γκονζάλο Γκαρσία στη Ρεάλ
- Παγκράτι: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης στην 23χρονη για μια θέση πάρκινγκ – Κρυβόταν για να περάσει το αυτόφωρο
- «Όσοι αποκαλούν τον Τραμπ ψευδώς φασίστα τροφοδοτούν αυτού του είδους τη βία» λέει η Λίβιτ
- Ο ΣΥΡΙΖΑ για την καταδίκη του Μούγιου – Το πουλόβερ «ξηλώνεται» σε όλα τα επίπεδα




