
Με 100% πληρότητα το Ουγγαρία – Πορτογαλία – 68.000 κόσμος στη «Φέρεντς Πούσκας Αρένα» (pic)
Η πρώτη αναμέτρηση του Euro που θα διεξαχθεί σε γεμάτο γήπεδο θα είναι αυτή μεταξύ της Ουγγαρίας και της Πορτογαλίας.
Ξεχωριστό χαρακτήρα θα έχει η σημερινή αναμέτρηση στη «Φέρεντς Πούσκας Αρένα» (19:00). Ο λόγος; Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας μετά από 15 ολόκληρους μήνες, που ένα ευρωπαϊκό γήπεδο θα είναι κατάμεστο!
Όπως επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά η UEFA, η σημερινή αναμέτρηση στη Βουδαπέστη, θα γίνει υπό την παρουσία 68.000 φιλάθλων, κάτι που σημαίνει πως ο αγώνας θα γίνει μπροστά σε ένα sold out γήπεδο, με 100% πληρότητα!
Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα του Euro με «φουλ» γήπεδο, ενώ αυτός θα είναι ο πρώτος διεθνής αγώνας με 100% πληρότητα σε θεατές στην Ευρώπη από τον Μάρτιο του 2020.
The Budapest stadium (68,000 fans) will be FULL capacity for the match between Hungary and Portugal today!?
First time in Europe since March 2020 and the start of the pandemic. Going to be a beautiful sight. ?? pic.twitter.com/YXrzOlkRQN
— FutbolBible (@FutbolBible) June 15, 2021
- ΠΑΣΟΚ: Καν’ το όπως ο Σάντσεθ;
- Stoiximan GBL: Τα σενάρια για την αποφυγή του υποβιβασμού – Τι χρειάζονται Πανιώνιος και Μαρούσι
- Λιοσίων: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η 16χρονη που παρασύρθηκε – Ξεσπά η μητέρα της
- Η Νέα Μετα-δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη
- Δημογραφικό: Πόσοι θα είναι οι Έλληνες το 2100 – Η ηλικιακή πυραμίδα του πληθυσμού
- Release Festival 2026: Ένα καλοκαίρι που δεν χωράει σε μία συναυλία






