Το παλεύει ο Χάρντεν για το Game 5 με τους Μπακς (pic)
Ο Τζέιμς Χάρντεν θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για συμμετοχή στο Game 5 των Νετς με τους Μπακς, με τον Στιβ Νας να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον έμπειρο γκαρντ.
Τα ξημερώματα (16/6, 3:30) Μιλγουόκι Μπακς και Μπρόυκλιν Νετς θα τεθούν αντιμέτωποι στο Game 5 της σειράς για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας, σε ένα ματς που θα καθορίσει ποια ομάδα θα έχει το πλεονέκτημα και θα χρειάζεται απλά μία νίκη για την πρόκριση της.
Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, με τους Νεοϋορκέζους να μην υπολογίζουν στον Καϊρί Ίρβινγκ που γύρισε το πόδι του στο Game 4 και δεν μπορεί να αγωνιστεί.
Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ESPN και του Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο «μούσιας», που είχε χτυπήσει στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς, θα δοκιμάσει το πόδι του στην προθέρμανση και αν νιώθει καλά τότε θα μπει για να ενισχύσει τις προσπάθειες των Κέβιν Ντουράντ και Μπλέικ Γκρίφιν.
Θυμίζουμε πως ο Στιβ Νας είχε δηλώσει ότι ο Χάρντεν γίνεται καλύτερα μέρα με τη μέρα, όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος. Παρόλα αυτά δεν έχει άλλη επιλογή παρά να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον πρώην παίκτη των Χιούστον Ρόκετς.
Harden is expected to test his hamstring in shoot-around today and has been determined to try and find a way to get cleared to play Game 5, sources tell ESPN. There are no guarantees on his status but Harden is trying to play with series 2-2. https://t.co/gYCTIKXXl8
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) June 15, 2021
- Online Retail Sales in Greece Reach 36.1bln€ in 2025
- Ο Αντετοκούνμπο πήρε τη φανέλα του Λεμπρόν: «Ίσως είναι το τελευταίο μας παιχνίδι ο ένας απέναντι στον άλλον» (vid)
- Κατερίνη: Σοκαριστικό βίντεο από πτώση δέντρου ανάμεσα σε πεζούς λόγω των ισχυρών ανέμων
- Βενεζουέλα: Στο Καράκας αμερικανοί διπλωμάτες για συνομιλίες με στόχο την «αποκατάσταση των σχέσεων»
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Παραμένει στο νοσοκομείο – ποια η κατάσταση της υγείας της
- Ηράκλειο: Κυνηγός έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων στο Καστρί Βιάννου – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
