
Survivor: Αυτός πήρε την ασυλία και… κρίνει την τύχη των υπολοίπων
Ένα σκληρό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor της Δευτέρας...
Σε μια σκληρή δοκιμασία επιδόθηκαν στο Survivor της Δευτέρας οι έξι εναπομείναντες παίκτες με έπαθλο την πρώτη ασυλία.
Ένα έπαθλο που θα εξασφάλιζε αφενός σε κάποιον την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο, τουλάχιστον για μια ακόμα εβδομάδα, δίνοντας του την ευκαιρία να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.
Ως είθισται, τις τελευταίες εβδομάδες, όλοι οι παίκτες του Survivor έπαιξαν εναντίον όλων! Με τους Amigos να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία και να βγάλουν στον… τάκο είτε τον Σάκη Κατσούλη είτε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Ποιος παίκτης του Survivor, όμως, κατόρθωσε να… ξεπαστρέψει τους αντιπάλους του και να πάρει την πρώτη ασυλία;
Αυτός ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος έδωσε ένα από τα ωραιότερα παιχνίδι που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα.
Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού, θα «δείξει» τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για το Survivor αυτής της εβδομάδας!
- H Ρουμανία κλείνει πυρηνικό αντιδραστήρα για προληπτικούς λόγους καθώς έχει πέσει η στάθμη του Δούναβη
- Γερμανία: Αξιωματούχοι ζητούν αυστηρότερους νόμους για τον εξτρεμισμό μετά την επίθεση στο Pride του Βερολίνου
- Booking: Η δικαστική «αντεπίθεση» των ξενοδόχων
- Η ΕΛΑΣ για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στον ΠΙΣ: Η νομιμότητα δεν αποκαθίσταται με πολιτικούς διορισμούς
- Αλβανία: Βουλευτής αρπάζει απόρρητο έγγραφο για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ – Υπάλληλος τον καταδιώκει και πέφτει από τις σκάλες
- Εθνική Ιταλίας: Παραιτήθηκαν Μαλντίνι και Λεονάρντο 10 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους!

