Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελιά και Λάδι στη Ζωγραφική και Λογοτεχνία

Ελιά και Λάδι στη Ζωγραφική και Λογοτεχνία

Ημερίδες ΣΕΔΗΚ για την ελιά και το λάδι σε Χανιά και Ρέθυμνο με απονομή των βραβείων των διαγωνισμών.

Δύο πρωτότυπες ημερίδες με θέμα την Ελιά και το Λάδι στην Ζωγραφική και Λογοτεχνία πρόκειται να οργανωθούν τις επόμενες μέρες στα Χανιά και στο Ρέθυμνο με «υβριδική» οργάνωση που θα επιτρέπει περιορισμένη φυσική παρουσία και ελεύθερη διαδικτυακή συμμετοχή.

Η ζωντανή συμμετοχή και στις δύο ημερίδες θα είναι περιορισμένη (μέχρι 40 άτομα) λόγω των υγειονομικών συνθηκών και για αυτό θα τηρηθεί σειρά κατά την οποία προτεραιότητα θα έχουν οι βραβευόμενοι των διαγωνισμών οι οποίοι και θα ενημερωθούν προσωπικά με e-mail.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα, οι συμμετέχοντες θα  πρέπει έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση αρνητικής  δοκιμασίας αντιγόνου (Rapid test) και κατά την παραμονή τους στους εσωτερικούς χώρους των εκδηλώσεων θα πρέπει να φορούν σχετική μάσκα.

Η ημερίδα στο ΜΑΙΧ

Η Ημερίδα «Ελιά και Λάδι στην Ζωγραφική» θα πραγματοποιηθεί στο   Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανιών ( ΜΑΙΧ) την Παρασκευή 18 Ιουνίου με ώρα έναρξης 10.00.

Κατά την ημερίδα αυτή θα απονεμηθούν τα βραβεία του διαγωνισμό Ζωγραφικής που θα είναι: 3 Χρυσές, 4 Αργυρές και 8 Χάλκινες πλακέτες της Μινωικής Ελιάς και 12 Έπαινοι.

Η απονομή θα γίνει από παρόντες εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και τα Μέλη των Επιτροπών οργάνωσης και αξιολόγησης του διαγωνισμού. Τα ονόματα των διακριθέντων, σύμφωνα με την προκήρυξη των διαγωνισμών, δεν θα ανακοινωθούν πριν την απονομή των διακρίσεων.

Η ημερίδα στο Ρέθυμνο

Η ημερίδα «Ελιά και Λάδι στην Λογοτεχνία» θα πραγματοποιηθεί στο «Σπίτι του Πολιτισμού» στο Ρέθυμνο την Πέμπτη 24 Ιουνίου με ώρα έναρξης 10.00 .

Κατά την ημερίδα αυτή θα απονεμηθούν τα βραβεία του διαγωνισμού Λογοτεχνίας που θα είναι: 2 Χρυσές, 3 Αργυρές και 6 Χάλκινες πλακέτες της Μινωικής Ελιάς και 23 Έπαινοι.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024