Ακόμα ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα, που έκοψε την ανάσα των αυτοπτών μαρτύρων και στο οποίο από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη η οποία εξελίσσεται σε ένα σημείο καρμανιόλα

Ακόμα ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα, που έκοψε την ανάσα των αυτοπτών μαρτύρων και στο οποίο από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη η οποία εξελίσσεται σε ένα σημείο καρμανιόλα.

«Την πρώτη φορά που το είδα έκλαψα να σου πω την αλήθεια γιατί το ξανάζησα. Νιώθω απλά τυχερός που είμαι ζωντανός και είμαι όρθιος».

Αυτά είναι τα λόγια του νεαρού οδηγού της μοτοσικλέτας που σώθηκε σαν από θαύμα μαζί συνάδελφό του.

Συγκλονιστική περιγραφή

Η περιγραφή του είναι συγκλονιστική. Μιλά στο MEGA και θυμάται καρέ καρέ το απίστευτο περιστατικό.

«Πήρε τη ρόδα από τη μηχανή μου και βρήκα κοντά κάπου εκεί υπολογίζω στην πίσω πόρτα τώρα δεν μπορώ να μιλήσω ακριβώς γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Το μυαλό του αμέσως μετά το τρακάρισμα ήταν στο συνάδελφο του που βρέθηκε στην άσφαλτο…

«Πρώτα σκέφτηκα το συνοδηγό που είχα να δω αν ήταν καλά αυτό με ένοιαζε που τον είδα κάτω και πραγματικά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο είχα τρελαθεί».

Αμέσως μετά το τροχαίο ακολούθησαν στιγμές πανικού με κόσμο να καλεί το ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr