
Alcatrash: Τέλος η συνεργασία τους με το «Καλό Μεσημεράκι»
Την ανακοίνωση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς.
Έσκασε η «βόμβα» στο «Καλό Μεσημεράκι». Όπως έκανε γνωστό ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή της Παρασκευής, οι Alcatrash δεν θα βρίσκονται του χρόνου μαζί του.
Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της στήλης «χρυσή τηλεόραση» κλήθηκε να σχολιάσει τη συνεργασία του συγκροτήματος με τον Τριαντάφυλλο στα φετινά Mad Awards και ευκαιρίας δοθείσης ανακοίνωσε ότι ο Πέτρος Πυλαρινός και η παρέα του διανύουν την τελευταία τους σεζόν στην εκπομπή.
«Υπέροχο για εσάς. Θα πάτε με τον διδάκτορα. Μπράβο, στα παιδιά. Η τελευταία χρονιά των Alcatrash εδώ, περίεργο. Κάπως νιώθω τον αποχαιρετισμό. Και καλή επιτυχία να ευχηθώ. Χωρίς πλάκα, όποιος το κανόνισε μπράβο του», είπε χαρακτηριστικά.
- Φάμελλος: Η «ανάπτυξη» του Μητσοτάκη δεν φτάνει ποτέ στην τσέπη των εργαζόμενων – Δεν θα συνηγορήσουμε στον εμπαιγμό της ΝΔ
- BHMA: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Αίγιο: Μυστήριο με τα ηρεμιστικά χάπια που εντοπίστηκαν στο σπίτι του διπλού φονικού – Που στρέφονται οι έρευνες
- Επίσημο: Ανανέωσε στον ΠΑΟΚ ο Ταϊρί
- Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου για την εμπρηστική επίθεση στην Θεσσαλονίκη
- Φωτιά στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης – Επιχειρούν εναέρια



