Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην ΑΕΚ η Λίντσεϊ Βάντερ Βάιντε

Στην ΑΕΚ η Λίντσεϊ Βάντερ Βάιντε

H 23χρονη Αμερικανίδα ακραία υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ η οποία ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή της.

Παίκτρια της ΑΕΚ είναι η Λίντσει Βάντερ Βάιντε. Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση της 23χρονης Αμερικανίδας ακραίας η οποία αποτελεί την πρώτη ξένη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ ενόψει της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Lindsey Vander Weide. H 23χρονη (19/10/1997) Αμερικανίδα ακραία, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Lindsey Vander Weide αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο του Oregon από το 2015 έως το 2019, από όπου αποφοίτησε. Τη σεζόν 2019-20 φόρεσε τη φανέλα της γαλλικής VB Nantes, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο ουγγρικό πρωτάθλημα και την Bekescsabai Roplabda SE, όπου αναδείχθηκε κορυφαία ακραία της διοργάνωσης, κατακτώντας παράλληλα τη 2η θέση.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Lindsey Vander Weide δήλωσε στο aek.gr: “Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα της ΑΕΚ και την οικογένειά της. Το να ξεκινάω σε ένα νέο μέρος να αγωνίζομαι με ενθουσιάζει και σαν αθλήτρια και σαν άνθρωπο. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ θέλει να δημιουργήσει μία ομάδα που θα διεκδικεί το Πρωτάθλημα και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας“.

Lindsey, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024