
Συγκλονιστικός Έρικσεν: Έκανε βιντεοκλήση με τους συμπαίκτες του και ζήτησε να παίξουν
Ο Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε με βιντεοκλήση στους συμπαίκτες του και ζήτησε να συνεχίσουν το παιχνίδι
Όλος ο πλανήτης περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν και τα νέα που έρχονται από την Κοπεγχάγη είναι ενθαρρυντικά.
Ο διεθνής Δανός μέσος που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην πρωτεύουσα της χώρας του μίλησε με βινετεοκλήση στους συμπαίκτες του και ζήτησε μάλιστα να συνεχίσουν το ματς με την Φινλανδία.
Ο άτυχος μέσος της Εθνικής Δανίας ζήτησε να μιλήσει με τους συμπαίκτες του και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα. Οι γιατροί επέτρεψαν στον Έρικσεν να κάνει βιντεοκλήση και ο άσος της Ίντερ μίλησε με τους συμπαίκτες του που ήταν στα αποδυτήρια.
Ο Έρικσεν μάλιστα ζήτησε από τους συμπαίκτες του να συνεχιστεί το παιχνίδι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος μάλιστα επισημαίνει, ότι ο διεθνής άσος ενημέρωσε πως αισθάνεται καλύτερα κι αυτό είναι φυσικά ένα πολύ καλό νέο για την κατάσταση του Δανού άσου.
Christian Eriksen had a Facetime call with his teammates from the hospital and asked them to play the game tonight, as “he feels better now”, @sportstudio just reported. ??❤ #prayforEriksen
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 12, 2021
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός – Σύλληψη υπόπτου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]



