Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Αυτό είναι το πλάνο της κόκκινης προετοιμασίας

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το πλάνο της κόκκινης προετοιμασίας

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ήδη πάρει στα χέρια τους προγράμματα για να ξεκινήσουν τις προπονήσεις πριν πάνε στην «πρώτη» του Ρέντη για τη νέα σεζόν.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας των παικτών του Ολυμπιακού έχει αρχίσει και στο μεγάλο λιμάνι είναι έτοιμοι για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Η νέα αγωνιστική περίοδος άλλωστε ξεκινά για τους παίκτες από την πρώτη μέρα προετοιμασίας και οι πρωταθλητές καλούνται να δουλέψουν σκληρά όπως και τις προηγούμενες χρονιές για να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με εξαιρετικό τρόπο ένα διετή κύκλο, παίζοντας ασταμάτητα και σε αυτό βοήθησε η εξαιρετική δουλειά που είχε γίνει στο Ρέντη.

Όχι μόνο σε ότι αφορά την καλοκαιρινή προετοιμασία, αλλά τους ρυθμούς προπονήσεων σε καθημερινή βάση.

Ο στενός συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς, Χρήστος Μουρίκης  είναι αυτός που έχει σχεδιάσει την προετοιμασία των πρωταθλητών και το φετινό καλοκαίρι, με τον στόχο φυσικά να είναι ξεκάθαρος.

Μια σεζόν στην οποία οι παίκτες του Ολυμπιακού θα καταφέρουν ν’ ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, με πρωταρχικό ζητούμενο την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με βάση λοιπόν το πλάνο που υπάρχει στην ομάδα του Πειραιά, το ζητούμενο είναι όπως κάθε χρόνο, ο Ολυμπιακός να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης αλλά και αγωνιστικής ετοιμότητας, στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο προπονητής φυσικής κατάστασης των πειραιωτών, Χρήστος Μουρίκης έχει κομβικό ρόλο σε αυτή την δουλειά.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη πάρει στα χέρια τους προγράμματα για να ξεκινήσουν τις προπονήσεις πριν πάνε στην «πρώτη» του Ρέντη για τη νέα σεζόν.

Κι αυτό σημαίνει ότι θα πάνε στο Ρέντη έχοντας ήδη κάνει δουλειά, γεγονός που σίγουρα θα ικανοποιήσει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Η φετινή προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού έχει 4 «μικρόκυκλους» των 6-7 ημερών και μέσα σε αυτές τις τέσσερις περιόδους, θα δουλέψουν με μπάλα αλλά και φυσική κατάσταση οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά.

Κάθε «μικρόκυκλος» θα έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά αλλά είναι φυσικά ξεκάθαρο ότι ανάλογα και με τις ανάγκες που ενδεχομένως να προκύψουν, ίσως υπάρξουν και κάποιες διαφοροποιήσεις σε ατομικό επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει άλλωστε κάθε χρόνο γιατί δεν είναι όλοι οι παίκτες στο ίδιο επίπεδο.

Αυτό που επίσης πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού θεωρούν πολύ σημαντικό το πρώτο δεκαήμερο της προετοιμασίας, το διάστημα δηλαδή που θα είναι οι ερυθρόλευκοι στο Ρέντη.

Και σ’ αυτό το δεκαήμερο ο Μαρτίνς θέλει να δουλέψει πολύ σε τακτική αλλά και φυσική κατάσταση.

Σε αυτό το δεκαήμερο λοιπόν στο Ρέντη, είναι βέβαιο ότι οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν σε υψηλούς ρυθμούς και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Πορτογάλο προπονητή των πρωταθλητών, ότι το προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού, παρέχει όλες τις ανέσεις στους ερυθρόλευκους για να γίνει η σωστή δουλειά.

Όλοι αναγνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε δύο πολύ δύσκολες χρονιές, με τους παίκτες του να δείχνουν ότι γυμνάστηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα κι αυτό είναι κάτι που θέλουν να πετύχουν και το φετινό καλοκαίρι οι ερυθρόλευκοι.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024