Η ΑΕΚ τερμάτισε στην τρίτη θέση της Basket League, επικρατώντας στους μικρούς τελικούς του Προμηθέα με 3-1 νίκες και πλέον στρέφει το βλέμμα της στην επόμενη σεζόν. Στην Ένωση έχουν αρκετές ανοιχτές υποθέσεις και κυρίως οικονομικές εκκρεμότητες σε παίκτες, όμως καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν.
Ο παίκτης που θέλουν στην ΑΕΚ να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν περισσότερο από τον καθένα είναι ο Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται. Για αυτό τον λόγο λοιπόν οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές τους με τον 29χρονο σέντερ για να παραμείνει στην ομάδα.
Ο Μορέιρα είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ΑΕΚ και του τονίστηκε ότι θα γίνει ότι περνάει από το χέρι τους για να μείνει στην Ένωση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος είχε 12,9 πόντους και 5,7 ριμπάουντ/μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.