Τεταμένο είναι το κλίμα στο Survivor. To ριάλιτι επιβίωσης έχει γίνει πλέον ατομικό και καθώς φτάνει προς το τέλος του οι παίκτες κάνουν ό,τι μπορούν για να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Μεταξύ των κοριτσιών ωστόσο έχουν βγει τα μαχαίρια. Ειδικότερα Μαριαλένα και Καρολίνα βρίσκονται σε έντονη κόντρα τελευταία και ειδικά η πρώτη έχει μπει στο στόχαστρο, επιχειρώντας να αντιδράσει απέναντι στους άλλους παίκτες, βάζοντας τις δικές της «φυτιλιές».

Τα δύο κορίτσια λοιπόν, που είναι εξαιρετικά αγωνιστικά και πάντοτε υπήρχε μια κόντρα ανάμεσά τους, το τελευταίο διάστημα έχουν ξεπεράσει τα όρια. Αυτό άλλωστε φάνηκε και στο τελευταίο επεισόδιο. Τ έγινε όμως όταν έκλεισαν οι κάμερες και πώς ξεκίνησαν όλα;

Όλα ξεκίνησαν στο αγώνισμα, όταν η Καρολίνα ειρωνεύτηκε τη Μαριαλένα στην τελευταία ζωή που έχασε, με αποτέλεσμα σχεδόν να έρθουν στα χέρια. «Ήρθες δεύτερη εδώ και θα βλέπεις πάντα την πλάτη μου», της απάντησε η Μαριαλένα, βάζοντας «φωτιά» μεταξύ τους, με την παραγωγή να επεμβαίνει και το γύρισμα να συνεχίζεται νύχτα.

Με την επιστροφή από το συμβούλιο, μάλιστα, η Καρολίνα επιτέθηκε ξανά στη Μαριαλένα, που μόλις είχε βγει υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν για να αποσοβήσουν τα χειρότερα, με τον κόσμο μάλλον να έχει κάνει ήδη την επιλογή του για το ποια θα μείνει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο