
Γιώργος Αγγελόπουλος: Μείναμε άφωνοι με την τηλεοπτική πρόταση που του έκαναν
Τη δέχτηκε ο Ντάνος ή έριξε άκυρο;
Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε στο «Πρωινό» ο Γιώργος Αγγελόπουλος. O νικητής του Survivor μίλησε για τη ζωή του μετά το ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. Επίσης, απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση σε ρόλο παρουσιαστή.
«Μάλλον δεν άρεσα σε αυτό που έκανα ως ηθοποιός. Τώρα για τον ρόλο του παρουσιαστή, δεν ξέρω. Ήταν κάτι ξεχωριστό για εμένα τότε που συμμετείχα στη σειρά, Τατουάζ και μου άρεσε πάρα πολύ. Βέβαια, παρουσίαση με παρουσίαση έχει διαφορά», είπε ο Ντάνος.
Στη συνέχεια έκανε αποκαλύψεις για τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε αλλά τελικά απάντησε αρνητικά. «Είναι άλλο να παρουσιάζεις το Survivor και άλλο μια πρωινή εκπομπή. Ναι, μου είχαν κάνει πρόταση να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή, αλλά δεν το συζητάω καθόλου», ανέφερε.
Δείτε παρακάτω όσα είπε:
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Σε «μπλαουγκράνα» ρυθμούς ο Αλέξης Τσίπρας πριν την ανακοίνωση του νέου κόμματος
- Αγορές: Τι αποτυπώνει η απότομη άνοδος των αποδόσεων στα ομόλογα – Καμπανάκι για το ελληνικό χρέος
- Euroleague: «Οι X-Factors που θα κρίνουν το Final Four της Αθήνας»
- Ιράν: «Οριακή» η κατάσταση, λέει ο Τραμπ – Συνεχίζονται οι συνομιλίες
- Φρίντα Κάλο: «Beyond the Icon Immersive Athens» στον Ελληνικό Κόσμο


