Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Η… ομπρέλα σε Μακέντα και το ενδεχόμενο πρότασης

Παναθηναϊκός: Η… ομπρέλα σε Μακέντα και το ενδεχόμενο πρότασης

Ο Παναθηναϊκός κάλυψε τον Μακέντα όχι από... υποχρέωση, αλλά γιατί αληθινά τον στηρίζει. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πωλείται

Ο Παναθηναϊκός ύψωσε «ομπρέλα προστασίας» πάνω από τον Μακέντα, έδειξε ανταναλαστικά όσον αφορά τις φήμες και τα σενάρια για αποχώρηση του Ιταλού επιθετικού και ξεκαθαρίστηκε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει κάνει αρνητική εισήγηση για τον ποδοσφαιριστή. Ολα αυτά δε σημαίνουν αυτόματα πως ο Μακέντα θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν.

Διότι άλλο δεν υπολογίζεται και άλλο δεν πωλείται. Αν έρθει μια συμφέρουσα πρόταση για τον έμπειρο επιθετικό ο Παναθηναϊκός θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Οπως θα κάνει με κάθε ποδοσφαιριστή σε περίπτωση προτάσεων.

Και ο ίδιος ο Μακέντα, ναι μεν δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει στον Παναθηναϊκό, πλην όμως χρειάζεται εγγυήσεις για την επόμενη μέρα. Οχι απαραίτητα για την αρχική ενδεκάδα, αλλά για τη διεκδίκηση μιας θέσης σε αυτή σε περίπτωση που έρθει κι άλλος φορ με επιθυμία του προπονητή.

Γενικότερα ο Παναθηναϊκός περιμένει προτάσεις για ποδοσφαιριστές του και είναι διατεθειμένος να συζητήσει με τους συλλόγους που θα έρθουν. Και να βγει ωφελημένος οικονομικά.

Παρά το γεγονός πως η σεζόν ήταν τραγική, υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον συλλόγων, όπως ο Αϊτόρ για τον οποίο αναμένεται πολύ σύντομα να έρθει επίσημη πρόταση από σύλλογο της Ισπανίας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024