Το «BHMAGAZINO» και το fashion show του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο
Αφιέρωμα στο πολυσυζητημένο show
Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί όπως πάντα με το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» έχει αφιερώσει το εξώφυλλό του στο πολυσυζητημένο fashion show του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο. Για το διεθνές αυτό γεγονός στον χώρο της μόδας αναμένονται στην Αθήνα σημαντικές προσωπικότητες του πλανήτη. Top models θα ανέβουν στην πασαρέλλα ενώ έχουν προγραμματιστεί φωτογραφήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους. Η Αθήνα στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής μέσα από την συλλογή “Cruise 2022” του ιστορικού γαλλικού οίκου. O Dior τώρα και ο Dior πριν πολλά χρόνια, μέσα από ρεπορτάζ.
Στο «BHMAGAZINO» φιλοξενούνται επίσης συνεντεύξεις προσωπικοτήτων των γραμμάτων, της τέχνης, των βιβλίων, της όπερας, της τεχνολογίας κ.α.
Βυθιστείτε στον μοναδικό κόσμο του «ΒΗΜAGAZINO»…

- Ετοιμάζεται οδικός χάρτης για την προστασία και διαχείριση της λίμνης Βιστωνίδας
- «Emily in Paris»: Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα στη Μύκονο – σε ποια σημεία του νησιού
- Επεισόδια σε αγώνα Futsal στην Κύπρο (vid)
- Λέσβος: Συνελήφθη αγρότης που μετέφερε παράνομα 480 πρόβατά εν μέσω καραντίνας για τον αφθώδη πυρετό
- Κλειστή η Καραγιώργη Σερβίας λόγω θραύσης αγωγού της ΕΥΔΑΠ – Αυξημένη η κίνηση στο Σύνταγμα
- Μήνυση σε διασώστες του ΕΚΑΒ στην Κρήτη για ανθρωποκτονία από αμέλεια – Συγγενείς γυναίκας που πέθανε στη θάλασσα
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Το ΠΑΣΟΚ απαντά στο Μαξίμου με ολοκληρωμένη πρόταση
- ΠΑΣΟΚ: Ευθεία πρόκληση στο κράτος δικαίου η προσπάθεια Κασιδιάρη για επάνοδο στην πολιτική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-oMpAz-DN-9I-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442