Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χατζηδάκης: Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο

Χατζηδάκης: Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο

«Οι ρυθμίσεις για τη διευθέτηση ισχύουν ήδη στην Ισπανία και την Πορτογαλία με σοσιαλιστές και αριστερούς», επανέλαβε ο υπ. Εργασίας με δήλωσή του μετά τα πανελλαδικά απεργιακά συλλαλητήρια.

Του εργασιακού νομοσχεδίου υπεραμύνεται ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης με νέες δηλώσεις του μετά τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις.

Ο υπουργός εξαπολύει επίθεση στην Αντιπολίτευση κατηγορώντας την ότι διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και αναφέρεται στα θετικά του νομοσχεδίου, επικεντρώνοντας ωστόσο σε διατάξεις και προβλέψείς του που δεν αμφισβητήθηκαν.

Κόλλησαν στη διευθέτηση του χρόνου εργασίας

«14 μέρες άδεια πατρότητας. 2 μήνες γονική άδεια και για τους δύο γονείς, πληρωμένη από τον ΟΑΕΔ. Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης και της βίας στην εργασία. Θετικά μέτρα για τα παιδιά που δουλεύουν στα ντελίβερι και τα κούριερ, για τους εργατοτεχνίτες, για την τηλεργασία», δήλωσε μετά τα απεργιακά συλλαλητήρια ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης.

«Η αντιπολίτευση παριστάνει ότι όλα αυτά δεν τα βλέπει. Έχει κολλήσει με την καραμέλα της διευθέτησης του χρόνου εργασίας. Ενώ και αυτό το ζήτημα το ρυθμίζουμε με βάση αυτά που συμβαίνουν στην πλειονότητα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακολουθώντας μάλιστα τις ρυθμίσεις που υπάρχουν στην Ισπανία και την Πορτογαλία όπου κυβερνούν οι σοσιαλιστές μαζί με την αριστερά!».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024