Δεν κατεβαίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΛεΜπρόν και Ντέιβις
Η Εθνική ομάδα της Αμερικής θα παραχθεί δίχως τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Τα πλάνα του, χωρίς τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, θα πρέπει αν αρχίσει να καταστρώνει ο Γκρεγκ Πόποβιτς ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Αύγουστο.
Όπως σημειώνει δημοσίευμα από την ιστοσελίδα «The Athletic» οι δύο σούπερ σταρς των Λος Άντζελες Λέικερς δεν είναι διατεθειμένοι να ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα στο Τόκιο, για να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο.
Και οι δύο παίκτες αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και προτιμούν να μείνουν εκτός ώστε το καλοκαίρι να ξεκουραστούν και να είναι έτοιμοι για την έναρξη της επόμενης χρονιάς.
Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις τόσο ο Στέφεν Κάρι, όσο και ο Νταμιάν Λίλαρντ.
Ο γκαρντ των Γουόριορς είναι στο 50-50, ενώ ο ηγέτης των Μπλέιζερς, τείνει στο να φορέσει το εθνόσημο, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.
- Disney Invests $1B in OpenAI for AI-Powered Content
- Ο Μόντε Μόρις «γεμίζει» το depth chart του Ολυμπιακού – Τι γίνεται με τραυματίες και ξένους
- Βουλή: Κόντρα Γεωργιάδη και αντιπολίτευσης για την Υγεία – «Ο υπουργός έχει τη συνταγή του… Χουντίνι»
- Νίκος Μουτσινάς: «Τέσσερα χρόνια έψαχνα τρόπους να δημιουργήσω μονογονεϊκή οικογένεια»
- Ινδονησία: Πάνω από 1.000 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις – 218 αγνοούμενοι
- LIVE: Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea

