
Survivor: Οι Amigos κέρδισαν την ασυλία και ο Κόρο «τα κατέβασε» μπροστά στην κάμερα
Τον αγώνα ασυλίας, στο Survivor της Τρίτης, κατόρθωσε να κερδίσει ο Ηλίας Μπόγδανος
Τον αγώνα ασυλίας, στο Survivor της Τρίτης, κατόρθωσε να κερδίσει ο Ηλίας Μπόγδανος με αποτέλεσμα να προσφέρει μια ασφάλεια στους Amigos σχετικά με τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.
Μέσα από αυτή τη νίκη, όλα δείχνουν πως ο νεαρός τραγουδιστής θα κληθεί να επιλέξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για αυτή την εβδομάδα ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη. Προστατεύοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τους φίλους του.
Όταν, ωστόσο, οι Amigos άρχισαν να πανηγυρίζουν, ο Γιώργος Κόρομι προχώρησε σε μια ιδιαίτερη… εκδήλωση χαράς φερμένη από προηγούμενα επεισόδια του Survivor.
Πιο συγκεκριμένα, ο δυναμικός παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δε δίστασε να κατεβάσει το μαγιό του με αποτέλεσμα να «δείξει» τα προσόντα του στους υπόλοιπους παίκτες. Ευτυχώς, ξανά, το σχετικό μωσαϊκό βρέθηκε εκεί για να «σώσει» την εικόνα που συζητήθηκε εντόνως την προηγούμενη φορά!
Δείτε το βίντεο
- Σμαΐλοβιτς: «Είμαι ενθουσιασμένος, ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα» (vid)
- Καλύτερα να έστελναν τον Ζίκο και τον Έντερ
- Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της Γιου Τινγκ – Στο «μικροσκόπιο» το στίγμα του κινητού της 50χρονης Κινέζας
- Οι μυστικές, ερωτικές επιστολές του Αλμπέρ Καμύ κάνουν τις σύγχρονες σχέσεις να φαίνονται βαρετές
- Η περίπτωση του καβουριού που μεγάλωσε παγιδευμένο σε ένα πλαστικό μπουκάλι
- Νέα έκθεση καταγγέλλει 80 χρόνια συστηματικής σεξουαλικής βίας κατά Παλαιστινίων από ισραηλινές δυνάμεις



