Από λεπτό σε λεπτό, θα μάθουμε αν είναι ο νικητής του παιχνιδιού. Ό Διονύσης, όμως, είναι ήδη προικισμένος με πολλά «βραβεία»…

Στην οντισιόν του ανέφερε ότι εργαζόταν στην Ισπανία στο σκάφος ενός από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες. Εκεί βρέθηκε και ο Ζινεντίν Ζιντάν και είχε την χαρά και την τιμή να μαγειρέψει για τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης. Για την ιστορία κατάφερε να περάσει στην 2η φάση του bootcamp με δύο «ναι» από τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά.

Παθιασμένος, ενεργητικός, ενθουσιώδης. Δε θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη φορά, που μαγείρεψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Δεν στοχεύει στις αδυναμίες των άλλων αλλά στις δικές του ικανότητες. Για τον ίδιο η οικογένεια του είναι η πιο σημαντική αξία και προσπαθεί να είναι κοντά της, με όποιον τρόπο μπορεί. Όνειρο ζωής και στόχος του να κερδίσει το έπαθλο του MasterChef 5 για να ανοίξει αλυσίδα με elevated καντίνες. Η πίεση χρόνου μέσα στις κουζίνες είναι κάτι που τον κάνει συνεχώς καλύτερο.

Τις τελευταίες ώρες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση ότι πίσω στο 2016 , όταν είχαν ξεκινήσει οι εγγραφές για το MasterChef 3 που τελικά το είχε κερδίσει ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Διονύσης είχε κάνει μία ανάρτηση με την οποία μιλούσε αρνητικά όλους όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό μαγειρικής. «Πόσοι chef χωράτε σε αυτή την χώρα; Πόσοι δουλεύετε; Πόσο νούμερα είστε;», είχε γράψει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο