
Μαριαλένα: «Μήπως οι amigos κάνουν παρέα την Ελένη για τους ψήφους;»
Η κόντρα μεταξύ Μαριαλένας και Ελένης καλά κρατεί.
Επεισοδιακό ήταν -και- το αποψινό επεισόδιο του Survivor. Όπως είδαμε, ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν αυτός που κέρδισε τον τρίτο αγώνα ασυλίας και μαζί με αυτό είχε την ευκαιρία να επιλέξει τρεις συμπαίκτες του να ζήσουν την εμπειρία του zip line.
Ο τραγουδιστής επέλεξε να πάρει μαζί του την Καρολίνα, τον Κόρομι και τον Ασημακόπουλο και να αφήσει πίσω του την Ελένη. Έτσι, η πέμπτη της παρέας έμεινε στην παραλία μόνη της αν και είχε πρόταση από την Μαριαλένα και τον Σάκη να κάτσουν μαζί.
Η επιλογή του Ηλία σχολιάστηκε όπως ήταν αναμενόμενο από το ζευγάρι, με την Μαριαλένα να λέει: “Οι amigos χρησιμοποιούν την Ελένη για ακόμη μια ψήφο. Έτσι φαίνεται ρε παιδιά. Για μένα δεν φταίνε αυτοί, η Ελένη φταίει που δεν ξεκαθαρίζει την θέση της. Αυτοί βρίσκουν και τα κάνουν, αντί να πατήσει πόδι, τα αφήνει και περνάνε. Ο καθένας είναι άξιος της μοίρας τους, δεν έχω να πω κάτι άλλο”.
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο Ράσελ Μπραντ παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με 16χρονη - Αλλά δεν το βρίσκει και τόσο κακό
Ο αμφιλεγόμενος κωμικός και κατηγορούμενος για σεξουαλικά εγκλήματα Ράσελ Μπραντ, παραδέχθηκε πως όταν ήταν 30 ετών έκανε σεξ με 16χρονη
Φθηνή τηλεοπτική παράσταση από τη Λατινοπούλου για να επιτεθεί στα σόου της Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
Το πολιτικό σκηνικό στη χώρα παράγει άφθονο trash περιεχόμενο. Η γνωστή για την ακροδεξιά ρητορική της Αφροδίτη Λατινοπούλου κάνει μια χυδαία -συμβατή του ήθους και του ύφους πολιτικής που πρεσβεύει- επίθεση αναπαριστώντας την ανάρμοστη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή.


