Unit 2 Games: Στα χέρια του Facebook η εταιρεία
Την ανακοίνωση της εξαγοράς έκανε ο αντιπρόεδρος του Facebook Gaming.
Μία ακόμα εταιρεία πρόσθεσε στην κατοχή του το Facebook. Όπως έγινε γνωστό, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εξαγόρασε την Unit 2 Games, την εταιρεία ανάπτυξης της Crayta.
«Πλέον, η δημιουργία θα γίνει ακόμα ευκολότερη εφόσον η ομάδα μας θα συνεργαστεί με εκείνη της Unit 2 Games», σχολίασε σχετικά ο Vivek Sharma, αντιπρόεδρος του Facebook Gaming. Παράλληλα, σημείωσε: «Στο μέλλον οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να δημιουργούν εμπειρίες μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς την ανάγκη χρήσης κώδικα προγραμματισμού».
Τι κάνει η πλατφόρμα Crayta:
Ουσιαστικά χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών Unreal Engine 4 και προσφέρει στους παίκτες όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία παιχνιδιών που υποστηρίζουν έως και 20 παίκτες. Πλέον ανήκει στην οικογένεια του Facebook και υπόσχεται να βοηθήσει όλους εκείνους που θέλουν να αναπτύξουν ή να μοιραστούν παιχνίδια στη γνωστή πλατφόρμα.
- Κρήτη: Ένας 58χρονος πήγε να πνίξει με μαξιλάρι 8χρονο επειδή τον ενόχλησαν οι φωνές του
- Βάγια Νέστορα: Είχε χάσει την κόρη της το 2021 – Το σπαρακτικό αντίο του συζύγου της για τη δολοφονία της
- «Βροχή» τα ρεκόρ στο Μουντιάλ: Τι πέτυχαν Μπαλογκάν, Τζέκο, Βέλγιο και Βορειοαμερικάνοι (pics)
- MEGA Γεγονότα: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis
- Κίεβο: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους
- Με «Kalimera» ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ
- Ντέιβιντ Μπόουι: Έκθεση με σπάνια αντικείμενα του περιοδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Πύργος: Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο μητέρα και παιδί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442