Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο ράπερ που τραγούδησε σε κορονοπάρτι στην Ευκαρπία
Τι δήλωσε αποκλειστικά στο MEGA.
Ένα ξέφρενο κορονοπάρτι στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ευκαρπία, χωρίς μάσκες και αποστάσεις.
Στο πάρτι που οργανώθηκε μυστικά μέσα από το Instagram, συμμετείχε γνωστός Θεσσαλονικιός ράπερ που ξεσήκωσε το ακροατήριο.
Ποιος είναι ο ράπερ;
Πρόκειται για τον ράπερ Bossikan που υποστήριξε ότι είπε μόνο δυο τραγούδια, κατόπιν απαίτησης του κοινού. Ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή με την διοργάνωση. Πήγε και αυτος να διασκεδάσει και τραγούδησε μετά από απαίτηση του… κόσμου.
«Εγώ πήγα εκεί για να διασκεδάζω. Με αναγνώρισαν επειδή έσω βγάλει τραγούδια και σηκώθηκα ειπα δυο τραγούδια και σταμάτησα»
Η τοποθεσία για το πάρτι κρατήθηκε κρυφή από τους διοργανωτές μέχρι την τελευταία στιγμή. Οποίος ήθελε να πάει λάμβανε οδηγίες μέσω σελίδας στο Instagram.
«Δεν θυμάμαι ούτε εγώ που ήταν. Ήταν μέσα σε χωράφια. Πήγα με το αμάξι ενός φίλου και του έλεγαν να στρίψει από εδώ και από εκεί για το βρούμε.»
«Επικίνδυνο αλλά η νεολαία δεν αντέχει»
Στο ξέφρενο πάρτι που στήθηκε στην Ευκαρπία το βράδυ του Σαββάτου, δεν υπήρχαν ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις. Όλα ξεχάστηκαν με το τραγούδι και το χορό.
«Λογικό είναι, όσο περνούσε η ώρα κατέβαζαν τις μάσκες, έπεσε και κανένα φιλί… (λέει όσα είδε)»
Ο 27χρονος ράπερ από τη Θεσσαλονίκη αναγνωρίζει την επικινδυνότητα. Όμως επιμένει πως οι νέοι δεν αντέχουν!
Οι διοργανωτές του πάρτι της Ευκαρπίας έχουν δώσει νέο ραντεβού για τις 12 Ιουνίου. Ωστόσο ο Bosikan, διευκρίνησε, ότι η επόμενη φορά που θα τραγουδήσει μπροστά σε κόσμο θα είναι μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.
- Βορίζια: Νέο επεισόδιο μεταξύ των οικογενειών – Σύλληψη δύο γυναικών για απειλή σε ανήλικο
- Παπαμίκος για Νέα Τούμπα και αθλητικό κέντρο: «Είναι το ιδανικό σημείο μετάβασης για τον ΠΑΟΚ»
- Επίσκεψη της νέας Πρέσβειρας της Ιρλανδίας στο Ιστορικό Δημαρχείο Κέρκυρας
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τα ταλέντα του αύριο στο Summer Camp 2026
- Τι λένε τα ξένα ΜΜΕ για τους πυροβολισμούς του 89χρονου σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο
- «Έχω παιδιά»: Ο Τάσος… star, η γιαγιά-δικηγόρος σε δράση και Gen Z τρέλες απόψε στο MEGA
- Για τεράστια στεγαστική πίεση έκανε λόγο ο Δήμαρχος Ιωαννιτών
- Διπλή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε Εφετείο και Πατήσια για τη σύλληψη του 89χρονου «πιστολέρο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442