
Μαρία Ιωαννίδου: «Έχω πέσει θύμα απόπειρας βιασμού από επώνυμα άτομα»
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και την Κυριακή Δερέμπεη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα απόπειρας βιασμού.
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και την Κυριακή Δερέμπεη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα απόπειρας βιασμού.
Τον τελευταίο καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας καταγγελίες για σωματική, λεκτική και σεξουαλική βία, στον χώρο της υποκριτικής. Υπήρχαν παρόμοια φαινόμενα παλαιότερα;
Έχω πέσει θύμα απόπειρας βιασμού, στην αρχή της καριέρας μου και μετά. Από πολύ επώνυμα άτομα. Όμως, δεν μου έμεινε ψυχικό τραύμα.
Θεωρείτε πως οι καταγγελίες, έχουν επηρεάσει με τρόπο αρνητικό, τον χώρο του θεάτρου;
Πιστεύω ότι πολλοί αδικήθηκαν με αυτές τις καταγγελίες. Εάν δύο-τρία άτομα, ήταν άρρωστα ψυχολογικά, θα έπρεπε να πάνε στον ψυχίατρο. Το θέατρο δεν έχει κόκκινα φανάρια. Μη γινόμαστε υπερβολικοί και λερώνουμε το θέατρο. Διαφωνώ κάθετα με αυτή την ιστορία. Εστίασαν σε αυτούς, που ίσως είχαν ορισμένα ψυχολογικά προβλήματα. Γνώρισα τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και δεν ήταν διεστραμμένοι. Δεν διαφωνώ με τα κορίτσια, που έκαναν τις καταγγελίες. Έπρεπε να πάνε, όμως, στο δικαστήριο. Δεν έπρεπε να γίνει με αυτό τον τρόπο, η καταγγελία, αλλά στους αρμόδιους δικηγόρους και στην Ευελπίδων. Θεωρούν, πλέον, ότι είμαστε όλοι διεστραμμένοι. Κάτι που δεν ισχύει. Όπως αναφέρονται οι δύο-τρεις, ας αναφερθούν και οι χιλιάδες φωτεινοί άνθρωποι του θεάτρου. Υπάρχουν χιλιάδες φωτεινοί άνθρωποι, όπως ο Βαλτινός, ο Χαλκιάς… ο Κάρολος Κουν!
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα




