Covid free νησί η Κύθνος – Έχει εμβολιαστεί το 100% του πληθυσμού
Σύμφωνα με τον Σταμάτη Γαρδέρη, δήμαρχο Κύθνου, το 100% του πληθυσμού του νησιού έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer, με την Κύθνο να είναι το πρώτο Covid free νησί
Τους κατοίκους της Κύθνου συνεχάρη ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, την περασμένη Δευτέρα, καθώς πλέον το νησί είναι Covid free.
Σύμφωνα με τον Σταμάτη Γαρδέρη, δήμαρχο Κύθνου, το 100% του πληθυσμού του νησιού έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer, με την Κύθνο να είναι το πρώτο Covid free νησί.
«Ο κόσμος είναι ευαισθητοποιημένος, απευθυνόμαστε στους τουρίστες και πρέπει να νιώθουν ότι έρχονται σε ένα περιβάλλον ασφαλές» σημείωσε ο κ. Γαρδέρης, τονίζοντας ότι στο νησί δεν έγινε ξεχωριστή καμπάνια για τον εμβολιασμό, απλά οι περισσότεροι κάτοικοι ήταν υπέρ και συμπαρέσυραν και τους πιο σκεπτικούς.
Στο νησί χρησιμοποιούνται κανονικά οι μάσκες, αν και σύμφωνα με τον Νίκο Τζανάκη, καθηγητή Πνευμονολογίας, στο νησί «θα μπορούσε να επιχειρηθεί η απολυτή ελευθέρια μέχρι να ξεκινήσει ο τουρισμός».
Σημειώνεται ότι στο νησί έχει εμβολιαστεί και όλο το προσωπικό της εστίασης, με τις κρατήσεις να έχουν ήδη κλείσει από τότε που χαλάρωσαν τα μέτρα.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα